samet135
80+ Bronze
Dahası
Sanırım o plastik ile M2 sabitleme yapıyorsunuz (!).Asus b450m k aldım yükseltec vidası çıkmadı. Galiba asus kartlarda plastik aparat çıkıyormuş doğrumu bu. Aşağı koyduğum fotoğraf M2 yükseltecimi?
knk onlan monte ediyosunAsus b450m k aldım yükseltec vidası çıkmadı. Galiba asus kartlarda plastik aparat çıkıyormuş doğrumu bu. Aşağı koyduğum fotoğraf M2 yükseltecimi?
Sabitleme vidasından herhengi bir elektrik iletimi olmuyor zatenGaliba öyle ama çok saçma vida gibi demir değil elektriği nasıl iletcek
vidadan elektirik geçişi yok kankamGaliba öyle ama çok saçma vida gibi demir değil elektriği nasıl iletcek
Gigabyte anakartımda bundan var m2 sabitliyorsun bunla bazı anakartlarda bundan var bazılarında vida buda sağlam baya çıkmaz yerindenAsus b450m k aldım yükseltec vidası çıkmadı. Galiba asus kartlarda plastik aparat çıkıyormuş doğrumu bu. Aşağı koyduğum fotoğraf M2 yükseltecimi?
Bende anakartın üstünde takılıydı ilk başta bu ne dedim çıkartmaya çalıştım senin gibi vida takicaktim iyicene araştırdım ne yerinden çıktı hiç bise olmadi direk taktim m2 üstünde bunu deliğe yerleştirdim olduNasi sabitledin ben denedim şimdi vida boşa dönüyor
Bende anakartın üstünde takılıydı ilk başta bu ne dedim çıkartmaya çalıştım senin gibi vida takicaktim iyicene araştırdım ne yerinden çıktı hiç bise olmadi direk taktim m2 üstünde bunu deliğe yerleştirdim oldu
Benimkide öle kaliyo iyicene oturt plastigi yerine m2 zarar vermeden yerinden cikmicak gibi duruyorsa birsey olmazAlıntıyı görüntüle
Böylemi diyorsun ama bu şekilde boşluk kalıyor yukarı aşağı kıpırdiyor