O vidalar galiba anakartı kasaya monte etmek için kullanılanlardan.Bu görseldekiler m2 ssd vidasımıdır ilk ssd görseldeki gibi plastik aparat ile takılıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3. bir görsel yükledim o vidalar var sadece poşette başka kutularada bir bakayımhocam onların çok küçük çok ince bir vidası bulunur. İlk yeri aparatlı ise aparat, diğer yeri vida ile yaparsın. Başka gümüş hatta özellikle vida yok mu hiç?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kendi küçük poşetlerinde bulunur genelde. Anakart kutunuza bakın bir.
Altaki vida slotaki deliklere tam oturmuyor dediğiniz gibi denedimde küçük kalıyorm.2 slotunu tam olarak çekme şansınız var mı acaba bir şeyi kontrol etmek istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu şekilde montaj edilebiliyormuş aslında. Benim hatam. Bir dener misiniz elinizdeki vidalar ile? Küçük uçlularla denemeye dikkat edin ama.
O vidanın alt kısmı uymadı mallesef denedimde küçük kalıyorduİlk görseldeki doğru olan hocam. O yükseltme gibi olanı anakarta sıkıyorsun sonra M2'yi takıp üstüne vidayı sıkıyorsun.
Öteki ssd de plastik bir aparat takılı ama gerek olmasa onada takmazlardı herhaldebu anakarta m2 ssd direk takılıyor vidaya gerek duymuyor diye biliyorum