Neler Yeni

Anayasa Mahkemesinden Korkunç Karar

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,802
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Yuzarsef
GGayet normal

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,802
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KAANT10X

80+ Bronze
Örgüt propagandası yapmak ne zamandan beri ifade özgürlüğü oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin aldığı ihlal kararlarıyla ilgili "Anayasa Mahkemesinin almış olduğu bu kararları hazmedemiyorum. Anayasa Mahkemesinin sık sık bu tür kararları alması bizi ciddi manada rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.

Şu şekil olduk yine...

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,802
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Örgüt propagandası yapmak ne zamandan beri ifade özgürlüğü oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin aldığı ihlal kararlarıyla ilgili "Anayasa Mahkemesinin almış olduğu bu kararları hazmedemiyorum. Anayasa Mahkemesinin sık sık bu tür kararları alması bizi ciddi manada rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.

Şu şekil olduk yine...
aynı kişiyi mi tartışıyoruz :kekw:

KAANT10X

80+ Bronze
aynı kişiyi mi tartışıyoruz :kekw:
Ben AYM'nin hukuka ve vicdana aykırı kararı üzerine bunları yazdım. Yüzde 20'si Kürt olan bir ülkede bu Kürtlerin ve hiç lam cim yapmama gerek olmadan söylüyorum siyasi tercihleri bir terör örgütünün meclis uzantısı şeklinde teveccüh buluyorsa bunun üzerine ancak siyasi bir konjonktür üzerinden gidebiliriz. Daha önce hendek de hata mı yapıldı? En azından ben hata yapılmadığını düşünüyorum sadece birtakım güvenlik zaafiyetleri oldu ve şehir merkezlerinde yapılanmalar söz konusu oldu ağır bedeller ödedik. Şimdi ki süreç 15 sene önceki gibi değil çünkü yarım asırlık bir mücadele söz konusuydu ve ilk kez siyasi bir dille bu sürecin üzerine devlet adım atmaya çalıştı.

Yapılacak şey bir Kürt Partisi olarak adlandırılan bu yapıyı yani Hdpyi hele pkk'nın çöküş dönemine girdiği bir süreçte devletin yanına çekmektir. Şu var ki yeni Anayasa çalışmalarının bu süreci hızlandırdığı bir gerçek bundan dolayı bu konuyu çok iyi düşünmek lazım. Ama şu var eğer bu adım atılmazsa ya da adımlar açıktan atılmayıp kürtlerin yeni partisini Hüda par yapılmaya çalışılıp başarısız olunursa daha büyük sıkıntılar gelecek 20 yılda bizi bekliyor. Hem bu adımlar düşünülmeli hem temkinli olunmalı.
Benim düşüncelerim bu şekilde ama eğer siz derseniz ki ben bunlara her türlü karşı çıkıyorum açıkça vatana ihanet ediliyor. O zaman kazanmak ve istediği yapmak için her yolun mübah olduğu demokrasi kurumunu savunmayacaksınız. Yöneticilerin ana gayesi budur. Seçmen bazen mantıklı geldiği için bazen de yöneticinin bir devrim etkisi yaratacağını düşündüğü için oy verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,459
Üyeler
164,311
Son üye
melihismak
Top Bottom