Neler Yeni

Andrew tate'in $5000'lık eğitimi alınır mı?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Öncelikle hayır alacağımdan değil ama gerçekten parası olan birisi bunu alır mı? Bu eğitimin içeriği ne alan kişiye ne katar?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,078
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
5000 dolar parası olana bile internet eğitimleri için fazla bir ücret, ayrıca başında Andrew Tate olunca tabii eğitim kısmı da nasıl olur bilmiyorum. Mantıken analiz edersek eğitiminde muhtemelen zenginlikten bahsediyordur ama kendisi de diyor ki "zenginliğin yolu paranın yanında bulunmak". Eğer ki eğitimin sözleriyle paralel olduğunu düşünürsek para harcayarak paraya mı yaklaştırıyor? :D. İronisi bir yana bence aynı para emek harcanmış bir projenin pazarlamasına harcanırsa çok daha faydalı olur. Eğitim şu an internet üzerinde paralı kurslar olmadan da yapılıyor, kendi ilgilendiğim teknoloji alanından bahsediyorum tabii ki. Bana göre bu sertifika olayları da çok abartılmamalı, özellikle Udemy kursları adına konuşuyorum.

Narkuc

80+ Bronze
alınmaz. haa tabi andrew tatenin servetine bendende bi $5000 çıksın diyorsan eğitimi alıp tatenin $999M servete ulaşma hayalini daha da hızlandırmış olursun :D

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
War room alınmaz therealworld alınır ama 100 dolar falan.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu adamın mentalitesine hayranım param çok olsa alırım
aynen bende valla mükemmel birisi ya konuşmaları ufkumu açıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

5000 dolar parası olana bile internet eğitimleri için fazla bir ücret, ayrıca başında Andrew Tate olunca tabii eğitim kısmı da nasıl olur bilmiyorum. Mantıken analiz edersek eğitiminde muhtemelen zenginlikten bahsediyordur ama kendisi de diyor ki "zenginliğin yolu paranın yanında bulunmak". Eğer ki eğitimin sözleriyle paralel olduğunu düşünürsek para harcayarak paraya mı yaklaştırıyor? :D. İronisi bir yana bence aynı para emek harcanmış bir projenin pazarlamasına harcanırsa çok daha faydalı olur. Eğitim şu an internet üzerinde paralı kurslar olmadan da yapılıyor, kendi ilgilendiğim teknoloji alanından bahsediyorum tabii ki. Bana göre bu sertifika olayları da çok abartılmamalı, özellikle Udemy kursları adına konuşuyorum.
aynen işte o paraya aslında ufak işler yapılabilir. Merak ettiğimde de şu; 5k dolar sadece bizim için değil online bir kurs için onlara göre de çok çok pahalı. Yani bu adam ne sunuyor bu paraya çok merak ettim ama benim düşüncem boş bir şey olamaz.

sanırım bire bir veriyor eğitimleri bazılarına

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
War room alınmaz therealworld alınır ama 100 dolar falan.
50 dolar o alınır zaten

ben çok zengin olsam bile şuanda, binlerce dolar kazansam da tl ye vurunca 100.000 tl bir kursa versem inanılmaz bir hizmet beklerim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle hayır alacağımdan değil ama gerçekten parası olan birisi bunu alır mı? Bu eğitimin içeriği ne alan kişiye ne katar?

Hemen size bedavaya yapıyorum.
Dostum sen neden nefes alıyorsun halen hemen oksijensiz solunumu da öğren ve spor yap.
Karı kız sevgi nefret stres sadece cahiller içindir.
Vücut yap
AMG al ve bir kız bul.
Para kazan duygular sadece yanılsama
Ayrıca bunları okuduysanız size Yorekok hediyem de var üstüne.
Nerde kalmıştırk.
He bu kadar

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Hemen size bedavaya yapıyorum.
Dostum sen neden nefes alıyorsun halen hemen oksijensiz solunumu da öğren ve spor yap.
Karı kız sevgi nefret stres sadece cahiller içindir.
Vücut yap
AMG al ve bir kız bul.
Para kazan duygular sadece yanılsama
Ayrıca bunları okuduysanız size Yorekok hediyem de var üstüne.
Nerde kalmıştırk.
He bu kadar

:ROFLMAO:😐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,002,942
Üyeler
158,924
Son üye