Neler Yeni

Andrew tate'in $5000'lık eğitimi alınır mı?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Yorekok kızdı :D
tate_9753.jpg

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Uygunsuz davranış
Bu Andrew Tate'in eğitimleri vs mega.nz de dolanıyor zaten. İngilizceniz varsa izlersiniz.
Gel gelelim, ben yakında hepsini türkçe altyazılayacağım. Bunu tabi ki kendi vip özel forumumda paylaşacağım. Artık davetiye için burayı tekrar güncellerim. Çünkü çük beyinli elemanları almak istemiyoruz. Burada da görüyorum bir kaç tane...

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bu Andrew Tate'in eğitimleri vs mega.nz de dolanıyor zaten. İngilizceniz varsa izlersiniz.
Gel gelelim, ben yakında hepsini türkçe altyazılayacağım. Bunu tabi ki kendi vip özel forumumda paylaşacağım. Artık davetiye için burayı tekrar güncellerim. Çünkü çük beyinli elemanları almak istemiyoruz. Burada da görüyorum bir kaç tane...
Abi beni al be kafayı yiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada war room şeysi nasıl mega da dolanıyor onu anlamadım. Çünkü eğitim sadece online değil aynı zamanda gerçek hayatta da 70 ülkede mekanları falan varmış

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Ama sen de çok ciddiye alıyorsun olmazk ki böyle ama
kanka normalde almam gülerim harbi den de kafayı sıyırdım bu adamla ya kusura bakma sşalkdmşlasdasd

hocam dediğiniz mega.nz linkleri varsa atabilir misiniz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
kanka normalde almam gülerim harbi den de kafayı sıyırdım bu adamla ya kusura bakma sşalkdmşlasdasd

hocam dediğiniz mega.nz linkleri varsa atabilir misiniz
Bilmiyorum eğer önemsiyorsan saygım var da adam bildiğin instagram motivasyon sayfalarının ücretli halini vermiş gibi.
Sevene saygım vardır bu konuda :)

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bilmiyorum eğer önemsiyorsan saygım var da adam bildiğin instagram motivasyon sayfalarının ücretli halini vermiş gibi.
Sevene saygım vardır bu konuda :)
valla daha yeni yeni tanır oldum adamı reelsimin neredeyse full ondan artık ingilizce bir şekilde. Sürekli reels izleyen birisi değilim ama arada gördüğümde konuşmaları gerçekten çok mantıklı ve gerçekci geliyor :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
valla daha yeni yeni tanır oldum adamı reelsimin neredeyse full ondan artık ingilizce bir şekilde. Sürekli reels izleyen birisi değilim ama arada gördüğümde konuşmaları gerçekten çok mantıklı ve gerçekci geliyor :D
Açıkçası genel olarak motivasyon lafları söylüyor ama söylediklerinin bazılarını uygularsak biz insan değil robot olmamız gerekir.
Onun dışında yani dediği şeyler motivasyon sözleri de 5500 dolarlık bir pakette bize ne yapabilir ?

Açıkçası genel olarak motivasyon lafları söylüyor ama söylediklerinin bazılarını uygularsak biz insan değil robot olmamız gerekir.
Onun dışında yani dediği şeyler motivasyon sözleri de 5500 dolarlık bir pakette bize ne yapabilir ?
O konuda şunu söylemem lazım. Bir insanı körü körüne taklit etmektense sadece işinize gelen size uyan faktörleri alın. Ya da şöyle diyeyim; iyiden örnek alın kötüden ibret... Birebir kopyalarsanız sizi de kadın düşmanı gibi lanse etmeleri ve etiketlemeleri kaçınılmaz olur. Ayrıca Tate çok tırmalıyor mesela... Çok sert bir dili var. Bence o kadar toksik olmaya gerek yok. Tabii bu durum ne kadar çok feminaziye maruz kalmanla da senkronize çalışır. Yani çok fazla savaş verdiğimiz, erkekliği kaptırdığımız bir sürece dahil olursak o zaman sende ''Tate'' gibi kıvama gelirsin diye düşünüyorum. Tabi kültür farkından dolayı da Tate den çok daha farklı bri konumda bulabilirsin kendini...Bir ara Adanalı dizisinde bir maraz ali vardı...Onun gibi içinden geçerler :) Şimdilerde ''Dr.RedPill'' ile uğraşıyorlar mesela...Belki haberin vardır...

Top Bottom