Neler Yeni

android 12 almayacak cihazlar ile ilgili

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İphone telefonlarını güncelleme ile yavaşlatıyor bunuda biliyorsundur ozaman?
Biliyorum fakat benim için cihazımın güncel kalması daha önemli

Android iOS gibi güncellemeyi zorunlu tutmuyor. Şu an uygulamaların çok büyük kısmı 4.4 ve üzeri için çalışıyor. Güncelleme gelince çalışmayan uygulama sayısı neredeyse yok gibi.
Fakat 4.4 ile 4.11 arasında fark var ve 4 5 yıllık intel işlemcili telefonlar 4.11 de kalmış durumda bundan bahsediyorum...

Avolay

80+ Gold
orta seviye android telefon kullanan arkadaşlara geçmiş olsun orta seviye android telefonların %99 u android 12 almayacak sanki çok stabil bir yazılım sunuyorlarmış gibi birde orta seviye android telefonların ömrü bitti
Öyle bir olay yok?
Hangi sene çıktıysa ona göre önündeki senelere güncelleme yapılır.
Donanım seviyesine göre bunun ömrü belirlenir genelde.
Yani orta seviye telefonlardan bu sene ya da geçen sene çıkanların muhtmelen hepsi alır.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Biliyorum fakat benim için cihazımın güncel kalması daha önemli

Fakat 4.4 ile 4.11 arasında fark var ve 4 5 yıllık intel işlemcili telefonlar 4.11 de kalmış durumda bundan bahsediyorum...
apple sadece 1 donanımla telefon üretirken, android cephesinde farklı farklı markaların milyon tane kombinasyonlu donanımları var. android kendi güncellemesini yayınladıktan sonra iş markalara düşüyor. yapmıyorlarsa kendi sorunu. meselea samsungun 1 yılda çıkardığı telefon sayısı neredeyse bütün iphonelardan fazla. bunun yanında apple ile yarışacak telefonlar amiral gemileri. gidip ucuza aldığın android telefonla iphoneları kıyasalayamazsın. bu toros kullanıp mercedes varken toros alınmaz demek gibi bir şey.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abimde iphone7 kullanıyor, telefonu ilk aldığı zamanlar orta grafik ayarlarında PUBG mobile oynuyordu şimdi telefon en kötü grafik ayarlarında bile kasıyor.
Telefon 5 sene önce çıktığı için olabilir mi? Ayrıca pilini yenilersen kendine gelecektir. Batarya yeterli gücü veremezse tam performans alacağını düşünmüyorsun herhalde.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iPhone eski cihazlarını yavaşladığını kendisi itiraf etti. Şuan böyle bir şey yapmıyor ama daha önceden yaptı.
Eski cihazları değil. Pili eskiyen cihazları yavaşlattığını kabul etti. Pili değiştirince düzeliyordu.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
telefonların %99 u
Bu kanıya nereden vardınız?

sanki çok stabil bir yazılım sunuyorlarmış gibi
Marka UI sorunlu ise Android geliştiricileri ne yapabilir? Öyle düşündüğün markanın telefonunu almayabilirsin.

android telefonların ömrü bitti
1 güncelleme yüzünden telefonun çöp olduğunu mu düşünüyorsun? 🤔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski cihazları değil. Pili eskiyen cihazları yavaşlattığını kabul etti. Pili değiştirince düzeliyordu.
iPhone 7 nin pili yeni miymiş? O telefondan artık üretmediklerini sende biliyorsun.

01adanalı

80+ Silver
orta seviye android telefon kullanan arkadaşlara geçmiş olsun orta seviye android telefonların %99 u android 12 almayacak sanki çok stabil bir yazılım sunuyorlarmış gibi birde orta seviye android telefonların ömrü bitti
Geçmiş Olsun .

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
amdroid 8.1 var bende bişi olmaz büyünce geçer knk

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kanıya nereden vardınız?

Marka UI sorunlu ise Android geliştiricileri ne yapabilir? Öyle düşündüğün markanın telefonunu almayabilirsin.

1 güncelleme yüzünden telefonun çöp olduğunu mu düşünüyorsun? 🤔
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 7 nin pili yeni miymiş? O telefondan artık üretmediklerini sende biliyorsun.
Telefon üretilmiyor diye yedek parça olmadığını mı sanıyorsun? Hala orijinal yedek parçası üretiliyor.

Top Bottom