Neler Yeni

Android Android alan yetersiz hatasını nasıl çözerim?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mustafa Mete
Bilgidiğiniz gibi eski bir tabletim var içine eski oyunları yükledim 4 oyun bunlarda çok hafifler fakat tablettim alan yetersiz diyor çıldıracağım androidin kendi boş uygulamalarını kaldırmama izin vermiyor sonra diyor alan yetersiz lan 30 tane gereksiz uygulamayı kendisi yüklüyor sonra diyor alan yetersiz.

O yüzden sizden yardım istiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen micro sd kart tak demeyin çünkü bende yok olsa zaten takardım.

Android sürümü: 4.2.2
Ram: 1gb
Depolama: 8gb
Model: samsung tab 3 lite sm-t111 nq

tüm gereksiz uygulamaların verilerini temizle devre dışı bırakabildiğin hepsini devre dışı bırak. ben de sevmiyorum şu androidin gereksiz uygulamaları boş yere yer kaplayıp arka planda çalışmasını.

ProCoup

80+ Bronze
Bilgidiğiniz gibi eski bir tabletim var içine eski oyunları yükledim 4 oyun bunlarda çok hafifler fakat tablettim alan yetersiz diyor çıldıracağım androidin kendi boş uygulamalarını kaldırmama izin vermiyor sonra diyor alan yetersiz lan 30 tane gereksiz uygulamayı kendisi yüklüyor sonra diyor alan yetersiz.

O yüzden sizden yardım istiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen micro sd kart tak demeyin çünkü bende yok olsa zaten takardım.

Android sürümü: 4.2.2
Ram: 1gb
Depolama: 8gb
Model: samsung tab 3 lite sm-t111 nq
gereksiz uygulamalardan kurtulmak için tablete uyumlu temiz bir Rom bulup atabilirsin

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gereksiz uygulamalardan kurtulmak için tablete uyumlu temiz bir Rom bulup atabilirsin
Bulsam atarım bulamadım hemde zaten rom kurulumunu bilmiyorum zaten cihaz eski bozulur falan kaş yaparken göz çıkarmıyalım.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm gereksiz uygulamaların verilerini temizle devre dışı bırakabildiğin hepsini devre dışı bırak. ben de sevmiyorum şu androidin gereksiz uygulamaları boş yere yer kaplayıp arka planda çalışmasını.
Verilerini temizledim çoğunu devre dışı bıraktım hala aynı hatayı veriyor işi yaramadı

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
hicbir sey yapamazsin ne kadar ugrasirsan ugras guncel applerin boyutu o cihaza gore cok yuksek

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,129
İsim
Qwerty1029384756
8 GB yetmezde ondan.

Top Bottom