Neler Yeni

Android aşağıda çizgi var

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Beguile
Selamlar, telefonumu güncelledikten sonra aşağıda bir çizgi belirdi. Basılı tutunca Google ile ekran arama kısmı açılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

1000012261.jpg

1000012263.jpg

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Telefonun modeli nedir? En alttaki çizgiden bahsediyorsan o navigasyon çubuğu. Navigasyon butonları yerine parmak hareketleriyle geri, ana ekran, son kullanılanları aç gibi işlevler sağlıyor. Üzerine basılı tutulduğunda ise Google aöılacak şekilde ayarlanmış olabilir. Ayarlardan Navigasyon başlığı altındaki seçeneklerden kapatılabilmesi gerekiyor.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Beguile
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun modeli nedir? En alttaki çizgiden bahsediyorsan o navigasyon çubuğu. Navigasyon butonları yerine parmak hareketleriyle geri, ana ekran, son kullanılanları aç gibi işlevler sağlıyor. Üzerine basılı tutulduğunda ise Google aöılacak şekilde ayarlanmış olabilir. Ayarlardan Navigasyon başlığı altındaki seçeneklerden kapatılabilmesi gerekiyor.
Samsung A34. Navigasyon ayarı değil kurcaladım kapanmadı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Samsung A34. Navigasyon ayarı değil kurcaladım kapanmadı.
Bu olay navigasyon çubuğuna basılı tutunca oluyor ekrandaki bir resmi daire içine alin ve o resmi otamatik olarak googlede aratıyor tam adını bilmiyorum ama kapaniyormu ondanda emin değilim yani navigasyon tuşuna basılı tutmassaniz gelmez zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,660
Üyeler
159,377
Son üye
onedayyy
Top Bottom