Android aşağıda çizgi var

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Selamlar, telefonumu güncelledikten sonra aşağıda bir çizgi belirdi. Basılı tutunca Google ile ekran arama kısmı açılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

1000012261.jpg

1000012263.jpg

Telefonun modeli nedir? En alttaki çizgiden bahsediyorsan o navigasyon çubuğu. Navigasyon butonları yerine parmak hareketleriyle geri, ana ekran, son kullanılanları aç gibi işlevler sağlıyor. Üzerine basılı tutulduğunda ise Google aöılacak şekilde ayarlanmış olabilir. Ayarlardan Navigasyon başlığı altındaki seçeneklerden kapatılabilmesi gerekiyor.

Telefonun modeli nedir? En alttaki çizgiden bahsediyorsan o navigasyon çubuğu. Navigasyon butonları yerine parmak hareketleriyle geri, ana ekran, son kullanılanları aç gibi işlevler sağlıyor. Üzerine basılı tutulduğunda ise Google aöılacak şekilde ayarlanmış olabilir. Ayarlardan Navigasyon başlığı altındaki seçeneklerden kapatılabilmesi gerekiyor.
Samsung A34. Navigasyon ayarı değil kurcaladım kapanmadı.

Samsung A34. Navigasyon ayarı değil kurcaladım kapanmadı.
Bu olay navigasyon çubuğuna basılı tutunca oluyor ekrandaki bir resmi daire içine alin ve o resmi otamatik olarak googlede aratıyor tam adını bilmiyorum ama kapaniyormu ondanda emin değilim yani navigasyon tuşuna basılı tutmassaniz gelmez zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,880
Üyeler
187,900
Son üye
teknoklik
Geri