sürekli kullanmak için falan demiyorum zaten birşeyler indirirken yayın falan izlerken (wifide yayın izlerken çok fazla drop oluyor 100mbps kullanmama rağmen)Mobilde kablo pek rahat olmaz gibi
evet biliyorum ama halletmeye çalışacağım sorum acaba çalışırmı ve 100mbps nin ne kadarını alabilirim?Telefonla sabit bir yerde duramayacağın için sıkıntılı olur bence.
maalesef o kadar bütcem yokOnun yerinde modem değiştirsen daha iyi olmaz mı ? (hem sürekli çözüm olur )
ikinci el VDSL modem al (80 lira civarı bulursun ) şu anki modemden cat 6 kablo ile ona bağla hız kaybı yaşamazsınevet biliyorum ama halletmeye çalışacağım sorum acaba çalışırmı ve 100mbps nin ne kadarını alabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef o kadar bütcem yok
Hiç kullanmadığımdan düzgün çalışır mı bilmiyorum , Hız konusuna gelince , aletin ve ethernet kablonun desteklediği kadar alırsın max.çalışırmı ve 100mbps nin ne kadarını alabilirim?
cevap için teşekkürlerHiç kullanmadığımdan düzgün çalışır mı bilmiyorum , Hız konusuna gelince , aletin ve ethernet kablonun desteklediği kadar alırsın max.
Bu iş benim aklıma yattı öneri ve çözüm için teşekkürler.ikinci el VDSL modem al (80 lira civarı bulursun ) şu anki modemden cat 6 kablo ile ona bağla hız
Bu da güzel bir seçenek hem fazla yüksek değil (fiyat olarak )
kaybı yaşamazsın