benim telefonumda herzaman yedek windows iso dosyası bulunur onu usb den silince indirmekle uğraşmamak için telefondaki download klasöründe bulunuyor istediğimde pc ye usb kablosu ile bağlayıp atıp usb ye yazıyorum daha kolay oluyorBeyler HDD de windows yok PC acilmiyor yani şimdi ben Andorid telefonuma iso indirdim fakat usb ye atamadim nasil yapabilirim
Usb koablosu ne hocam ben nasil yaparim anlatirmisinizbenim telefonumda herzaman yedek windows iso dosyası bulunur onu usb den silince indirmekle uğraşmamak için telefondaki download klasöründe bulunuyor istediğimde PC ye usb kablosu ile bağlayıp atıp usb ye yazıyorum daha kolay oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefondan usb ye yazamazsın bu arada
sen pc ye windows iso su mu atmak istiyorsun yoksa telefondan windows usb si hazırlamak mı istiyorsun ?Usb koablosu ne hocam ben nasil yaparim anlatirmisiniz
atamazsın internet kafede 15 20 dk da hazırlarsınHocam flash da iso yok telefona indirdim iso yu PC de windows kurulu değil yani siyah ekran ve bios sadece ben telefon uzerinden atamazmiyim formati peki
Bu rehber işine yarayacaktır.Beyler HDD de windows yok PC acilmiyor yani şimdi ben Andorid telefonuma iso indirdim fakat usb ye atamadim nasil yapabilirim
Hazırlanıyormuş özür dilerimBu rehber işine yarayacaktır.
Rehber - Android Telefonunuz İle Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
Merhabalar, geçen gün bilgisayar topladım tabi evde başka bilgisayar da yok, eski bilgisayarı satarken de Windows yükleyeceğim flash belleği hazırlamadan sattım. Ben de internet cafeye falan gitmeye üşendiğim için telefondan USB bellek hazırlamaya çalıştım. Ve başarılı oldu! Sizin de başınıza...donanimarsivi.com
o uygulamada bunu diyorDonusturucu yok .d xd