Android den Usb ye iso aktarimi

System32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Beyler hdd de windows yok pc acilmiyor yani şimdi ben Andorid telefonuma iso indirdim fakat usb ye atamadim nasil yapabilirim

Beyler HDD de windows yok PC acilmiyor yani şimdi ben Andorid telefonuma iso indirdim fakat usb ye atamadim nasil yapabilirim
benim telefonumda herzaman yedek windows iso dosyası bulunur onu usb den silince indirmekle uğraşmamak için telefondaki download klasöründe bulunuyor istediğimde pc ye usb kablosu ile bağlayıp atıp usb ye yazıyorum daha kolay oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

telefondan usb ye yazamazsın bu arada

benim telefonumda herzaman yedek windows iso dosyası bulunur onu usb den silince indirmekle uğraşmamak için telefondaki download klasöründe bulunuyor istediğimde PC ye usb kablosu ile bağlayıp atıp usb ye yazıyorum daha kolay oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

telefondan usb ye yazamazsın bu arada
Usb koablosu ne hocam ben nasil yaparim anlatirmisiniz

Telefondan usb yazdırılamıyor sanırım ancak herhangi bir bilgisayarla çok rahat yapabilirsin. En basidi bir internet cafe’ye gidip rufus’la yazdır,

Hocam flash da iso yok telefona indirdim iso yu pc de windows kurulu değil yani siyah ekran ve bios sadece ben telefon uzerinden atamazmiyim formati peki

Hocam flash da iso yok telefona indirdim iso yu PC de windows kurulu değil yani siyah ekran ve bios sadece ben telefon uzerinden atamazmiyim formati peki
atamazsın internet kafede 15 20 dk da hazırlarsın

Beyler HDD de windows yok PC acilmiyor yani şimdi ben Andorid telefonuma iso indirdim fakat usb ye atamadim nasil yapabilirim
Bu rehber işine yarayacaktır.

Bu rehber işine yarayacaktır.
Hazırlanıyormuş özür dilerim :D

Donusturucu yok .d xd
o uygulamada bunu diyor
Ekran Alıntısı.PNG

desteklemiyor mu yani ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,726