Android Şarj Yüzdesi Algoritması

Bu olayı yapmak için özel rom hazırlamanız gerekmekte doğruluk payı %1in altında telefon brick olabilir uğraşmaya değmez ;)
Telefonun brick olması gibi şeyler sorun değil. Önceden defalarca oldu zaten, alıştım artık.
Özel romu kendimiz yapabiliyor muyuz , büyük ihtimalle hayır diyeceksiniz. Peki o zaman bir romu modifiye edebilme gibi şansımız vardır diye tahmin ediyorum. Değiştirmemiz gereken kısım şarj göstergesi veya algoritması işte her neyse, diğer kısımlar aynı kalır. Bu mümkün mü ? Yoksa ben çok mu sallıyorum.

Telefonun brick olması gibi şeyler sorun değil. Önceden defalarca oldu zaten, alıştım artık.
Özel romu kendimiz yapabiliyor muyuz , büyük ihtimalle hayır diyeceksiniz. Peki o zaman bir romu modifiye edebilme gibi şansımız vardır diye tahmin ediyorum. Değiştirmemiz gereken kısım şarj göstergesi veya algoritması işte her neyse, diğer kısımlar aynı kalır. Bu mümkün mü ? Yoksa ben çok mu sallıyorum.
Özel rom yapabilirisiniz ben öğretimini gördüm inanın sıkıldım 😂 keşke tam öğrenseler size yardım edebilsem
Bu mümkün mü ?
Bunu ben sorduruyorum;) merak etmeyin

Yoksa ben çok mu sallıyorum
Estağfurullah

Ya aslında bana çok bir şey yokmuş gibi geliyor. Sadece şarjın yanına bir 0 eklemek zor olmasa gerek. Normal şarj fonksiyonuyla bağlantılı olmasına gerek yok Sayının sağına bir 0 eklenemez mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceki mesajın devamıydı.

Sorduruyorum derken ?

Özel rom yapabilirisiniz ben öğretimini gördüm inanın sıkıldım 😂 keşke tam öğrenseler size yardım edebilsem

Bunu ben sorduruyorum;) merak etmeyin

Estağfurullah
Bunun öğretimi mi varmış :ROFLMAO:

okul olarak yani

Özel olarak yazılım öğretti şarj konusunda malesef hicbir bilgi ogrenemedim
Telefon için mi yazılım (rom dediniz), yoksa pc ile ilgili dil filan mı ?

evet çok gereksiz sorular soruyorum😅

Telefon için mi yazılım (rom dediniz), yoksa pc ile ilgili dil filan mı ?

evet çok gereksiz sorular soruyorum😅
Telefon hocam
Sıkıntı yok sorabilirsiniz;)

O halde bu şarj işi için bir bilgi verebilir misin hocam. Dolaylı olarak da verebilirsin mesela "şurayı kurcalayarak bu dosyaları inceleyerek bir şeyler yapabilirsin" gibi.

Direkt meseleyi bilmek biraz zor ama bana biraz yön verirseniz bir şeyler deneyebilirim.

O halde bu şarj işi için bir bilgi verebilir misin hocam. Dolaylı olarak da verebilirsin mesela "şurayı kurcalayarak bu dosyaları inceleyerek bir şeyler yapabilirsin" gibi.

Direkt meseleyi bilmek biraz zor ama bana biraz yön verirseniz bir şeyler deneyebilirim.
Ben size geri dönücem
Şuan gidiyorum ustanın yanina

Evet saçma olduğunun farkındayım. Forumda açılan saçma konularda yerimi ayırın.

Batarya simgesi tarzı bir özellik olduğunu sanmıyorum

Ayrıca arasam da öyle bir şey bulamam. Çünkü istediğim şey gereksiz ve konusu dahi açılacak bir şey bile sayılmaz bence. Asıl aradığım ileri düzey android bilgisi. Bu konuda bilgili olan insan bunu yapabilir diye düşünüyorum.
D-724 cihazımda kullandığım romda batarya simgelerini değiştirebiliyordum gayet iyi ve farklı simgeler vardı.,Rr os da olması lazım

D-724 cihazımda kullandığım romda batarya simgelerini değiştirebiliyordum gayet iyi ve farklı simgeler vardı.,Rr os da olması lazım
İstediğim şey simge değil dostum, onu ben de yapabiliyorum. Yapmak istediğimi söyledim zaten. ;)

Geri