Neler Yeni

Öneri Android Telefon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
Bütçe
5000
Arkadaşlar Android telefon alacağım ve kriterlerim şunlar;
-En az 6 GB RAM
-En az 128 GB depolama alanı
-5G destekli
-Kamerası çok çok iyi olmasa da olur fakat kalitesi ortalamanın biraz üstünde olsa yeter.
Kullanım Alanlarım;
Mobilden oyun oynamıyorum. En çok sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında zaman geçiriyorum.
Bütçem 5000 TL, fakat biraz zorlayabilirim lakin lütfen çok üstünde fiyat atmayın. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
-En az 6 GB RAM
-5G destekli
-Kamerası çok çok iyi olmasa da olur fakat kalitesi ortalamanın biraz üstünde olsa yeter.
Kullanım Alanlarım;
Mobilden oyun oynamıyorum. En çok sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında zaman geçiriyorum.
Bütçem 5000 TL, fakat biraz zorlayabilirim lakin lütfen çok üstünde fiyat atmayın. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
M52 5G bence o civarlarda gayet iyi bir cihaz. Şuan 5400TL sanırım biraz aşıyor ama değer.

Hydrogenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berker Yıldız
m52 5g o fiyata herkese öneriliyor yakında milli telefonumuz olacak :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
-En az 6 GB RAM
-5G destekli
Kullanım Alanlarım;
m52 den başka telefon yok güzel hem 5g istemişsin hem 6gb anca m52

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Oneplus modellerini inceleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam Redmi Note 10 5G de düşünüyordum o nasıl acaba?
xiaomi alacaksan 10s 5g al 4700 di sanırım ama xiaomi yazılım konusunda başarısız her güncellemede telefon performansları düşüyor batarya ömürleri kısalıyor xiaomi telefonu bırakanlar hep bu yüzden bıraktılar alabilirsen m52 al yazılım tarafında daha başarılı

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
xiaomi alacaksan 10s 5g al 4700 di sanırım ama xiaomi yazılım konusunda başarısız her güncellemede telefon performansları düşüyor batarya ömürleri kısalıyor xiaomi telefonu bırakanlar hep bu yüzden bıraktılar alabilirsen m52 al yazılım tarafında daha başarılı
Kesinlikle önermem anneme aldık telefon klasik anne telefonu oyun yok whatsapp instagram arayüzde takılırken arada takılıyor çok fazla sorunları var aklınız varsa xiaomi almayın :)

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,401
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
-En az 6 GB RAM
-5G destekli
Kullanım Alanlarım;
M52 5G En mantıklı seçenek şuanda

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Kesinlikle önermem anneme aldık telefon klasik anne telefonu oyun yok whatsapp instagram arayüzde takılırken arada takılıyor çok fazla sorunları var aklınız varsa xiaomi almayın :)
Olabiliyor xiaomi yazılım konusunda berbat

Top Bottom