Android telefonda video oynatmıyor

Reaksiyon skoru
43
Cihazım Vestel venüs v3 5580, dün çok fazla gereksiz dosya olduğu için telefonun kasmaya başladığını farkettim ve telefonu sıfırladım. Sıfırlama aşamasında herhangi bir problemle karşılaşmadım. Sonra YouTube den video izliyeyim dedim ve bir çok video izledim. Sonra bir video izliyeyim derken bir baktım video yüklenme ekranında kaldı, fakat yorumlara ve diğer videoların başlıklarına erişebiliyordum. Sonra bir çok kez denedim olmadı, dlive da denedim yine chatte yazabiliyorum, yazıları görebiliyorum ama yayın yükleniyor ekranında kalıyor ne ses nede görüntü geliyor. Telefonun galerisindeki videoların da açılmadığı farkettim, birde diğer tüm video izleme platformlarında da izleyemediğimi farkettim. Üstelik video izleme platformları ve galeride video açmaya çalıştığımda uygulama yanıt vermiyor diyip kapanıyor. Telefonu bir daha sıfırladım, videolar açılıyordu sorunsuz fakat kısa sürdü, sonra yine başa döndü, sorunun çözümünü çok araştırdım ama bir türlü bulamadım, biliyorum çok uzun yazdım fakat uzun bir süre İnternet yoktu evimizde, daha dün bağlandı sınırsız ev İnterneti, video izlemeyi seviyorum ama izliyemiyorum, lütfen yardım edin. Hard reset denemedim bu arada,

Ne kadar bağlantılı bilmem ama telefonu sıfırlarken hiç sd kartı sıfırlamadığımı farkettim ve sd kartı sıfırladım. Sonra ayarlardan uygulamalara girdim ve play hizmetler, YouTube, dlive, YouTube go, vs vs hata veren uygulamaların önbelleklerini temizledim ve yeniden başlattım ve Çözüldü.

Geri