Neler Yeni

Android TV box önerisi.

Son düzenleme:
Tv Stick çok çok kötü değil hocam insanları yanlış yönlendirmeyin boyutuna göre performansı var ve gayet f/p
Şayet ben en ufak takılma kasma istemiyorum full akıcı deneyim istiyorum derseniz ya mi box alcaksınız ya da onun daha ucuz alternatiflerine bakacaksınız.
kendim kullanıyorum o kadar çok donuyor ki hiçbir şey yapılmıyor. 8 yıllık samsung tv çok daha iyi.

kendim kullanıyorum o kadar çok donuyor ki hiçbir şey yapılmıyor. 8 yıllık samsung tv çok daha iyi.
Hocam bende uzun yıllardır iki tane farklı cihazımda tv stick kullanıyorum evet bazen kastığı bende de oluyor ama hiç izlemek istediğim bir şeyi zehir edercesine donduğunu hatırlamıyorum. Cihazın donanımı zaten ortada. Gelen zamlarla fiyatı ne kadar oldu bilmesem de benim aldığım zamanlarda çok f/p bir üründü.

Merhabalar. Şu an bir uydu alıcısı kullanıyorum ve 2 yıllık netflix aldım ama uydu alıcım desteklemiyor. xiaomi mi gibi android box gibi ürünlet olduğunu görüyorum netflix için fakat bu cihazlar anladığım kadarıyla uydu alıcısı bağlamaya uygun değil. Kısacası Çanak antenimi kullanmaya devam ederken bir yandan da netflix izleyebileceğim android yada google platformlu bir cihaz varmıdır? Varsa öneriniz nedir?

Merhabalar. Şu an bir uydu alıcısı kullanıyorum ve 2 yıllık netflix aldım ama uydu alıcım desteklemiyor. xiaomi mi gibi android box gibi ürünlet olduğunu görüyorum netflix için fakat bu cihazlar anladığım kadarıyla uydu alıcısı bağlamaya uygun değil. Kısacası Çanak antenimi kullanmaya devam ederken bir yandan da netflix izleyebileceğim android yada google platformlu bir cihaz varmıdır? Varsa öneriniz nedir?
tv nin başka bir hdmi portuna tv box takınca mesela hdmi 1 de uydu alıcısı hdmi 2 de tv box olacak o şekilde olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,672
Üyeler
173,235
Son üye
CerwX
Geri