Neler Yeni

Android vs İOS bu konuya son verelim

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
fiyat konusunda android ama diğer yönlerde iphone. şöyle düşün 1 insan her yaş günü 1 yaş büyüdüğünde yeni bir kıyafet alırsa daha kararlı giyinir ama bir sene icinde 50 kiyafet alırsa kararsiz olur.
Telefonlarda da böyledir.
İphone her sene 1 seri çıkarıyor ve kendi işletim sistemi çok daha optimize ve kararlı çalışıyor.
Android kanadında ise her sene sayılmayacak kadar çok telefon ve farkli farklı arayüzler yuzunden telefonlar kararlı sürümlerde bile kararsız çalışıyor. optimizasyon yönünden çok geride kalıyor.
belki google pixel telefonlar ancak iPhonelar ile her konuda yarışabilecek güçte ama onun haricindeki androidler ile iPhonelar kiyaslanamaz.

LİAN_G

80+
Noktalama işaretlerine uyulmadan, dümdüz çivi yazısı gibi olan yazıları ben de okumuyorum.
Arkadaş noktalama işaretlerini neredeyse hiç kullanmamış. Paragraflarla anlatmak istediği konuları birbirinden ayırmamış.
İlk birkaç cümlesini okumaya çalıştım, resmen gözüm acıdı. Cümlelerini aklından geçtiği gibi yazmış. Devrik olanlar var, anlam karmaşasına sahip olanlar var. Bir de gereksiz uzun bir yazı yazmış.
Bir arkadaşımız bu destan gibi uzun yazıyı özetlerse, topluma büyük faydası dokunur.
İpad de dikte özelliğini kullandım yani hiç bir kelimeyi ben yazmadım ipad e yazdırdım ondan olabilir. sanki bana yeraltı şairname arşidüğü :D Allah bilir yks kazanamayan adam burada bir sürü yazım yanlışı yapıp benim konuma NOKTOLOMO OŞOROTOLORO YOK YOO MOROK aşdfnmdafmda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fukaralar doluşmuş beyler ben kaçar androidde soğan ekmeğe baba parası yiyip okul bile kazanamamaya devam oyun oynayın siz öptüm bys :D

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
İpad de dikte özelliğini kullandım yani hiç bir kelimeyi ben yazmadım ipad e yazdırdım ondan olabilir. sanki bana yeraltı şairname arşidüğü :D Allah bilir yks kazanamayan adam burada bir sürü yazım yanlışı yapıp benim konuma NOKTOLOMO OŞOROTOLORO YOK YOO MOROK aşdfnmdafmda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fukaralar doluşmuş beyler ben kaçar androidde soğan ekmeğe baba parası yiyip okul bile kazanamamaya devam oyun oynayın siz öptüm bys :D
Üst düzey kamu görevlisiyim bu arada. Senin önünden bile geçemediğin kamu binalarına ben elimi kolumu sallayarak giriyorum. Üstelik tüm güvenlikler hazır kıta bekliyor. Milleti yaftalamadan, eleştriye açık olun. İpade dikte yazdıracağınıza, az saygılı olun da başlık açarken klavyede iki tuşa basın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,251
Üyeler
163,453
Son üye
serhazam
Top Bottom