Neler Yeni

Android Whatsapp'ta ki mesajları iPhone'a aktarma

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Arkadaşlar selam type-c to usb kablom olmadığı için maalesef PC üzerinden aktarım yapamıyorum IOS'a Taşı uygulaması ile wp aktarımı yaptım fakat olmadı verilerim gelmedi ücretsiz şekilde basit bir yolu var mı ya da çözüm öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Arkadaşlar selam type-c to usb kablom olmadığı için maalesef PC üzerinden aktarım yapamıyorum IOS'a Taşı uygulaması ile wp aktarımı yaptım fakat olmadı verilerim gelmedi ücretsiz şekilde basit bir yolu var mı ya da çözüm öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
WhatsApp mesajları Google drive yedekleme üzerinden neden yapmadın?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Nasıl yapıldığını bilmiyorum Andorid'te Google Drive üzerine yedekleniyor.
iPhone da farklı mı yapıyor o şekilde de mesajlarınızı geri yükleyebilmeniz lazım

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer

TİTAN.

80+ Platinum
Whatsapatan yedekleme yapın sonra diğer telefona aynı e posta hesabını girin sonra WhatsAppı indirin yedeklerde gözüküyor olması lazım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Nasıl yapıldığını tarif eder misiniz yapmaya çalışayım.
iPhone arayüzüne hakim değilim Android kullanıcısıyım. iPhone'u olan biri tarif ederse daha iyi olur

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Maalesef mecburen ios a taşı uygulamasını kullanman gerekiyor, google drive yedeklerini iphone de kullanamazsın, tekrar tekrar denemen lazım, iki telefonun da ekranının kapanmasını engellemek için ara sıra dokun, ben 3-4 kez yaptığımda gelmişti, düzgün çalışmıyor ama ücretsiz alternatifi yok.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Maalesef mecburen ios a taşı uygulamasını kullanman gerekiyor, google drive yedeklerini iphone de kullanamazsın, tekrar tekrar denemen lazım, iki telefonun da ekranının kapanmasını engellemek için ara sıra dokun, ben 3-4 kez yaptığımda gelmişti, düzgün çalışmıyor ama ücretsiz alternatifi yok.
Tüm mesajları medyaları her şeyi eksiksiz geçiriyor değil mi?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Tüm mesajları medyaları her şeyi eksiksiz geçiriyor değil mi?
Eğer keyfi yerine gelir de adam akıllı aktarma yaparsa sorun olmuyor her şeyi geçiriyor, ama dediğim gibi düzgün çalışmıyor, çıldırmak üzereydim, defalarca denedim en son oldu :)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Eğer keyfi yerine gelir de adam akıllı aktarma yaparsa sorun olmuyor her şeyi geçiriyor, ama dediğim gibi düzgün çalışmıyor, çıldırmak üzereydim, defalarca denedim en son oldu :)
Anladım hocam teşekkür ederim.

Top Bottom