hakankert16
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Arkadaslar selam samsungdan iphone 15 pro maxe gectim ama whatsapo aktarmayi bulamadim. En basta yapilmasi ferekiyormus galiba. Tekrar yapmanin bir yolu varmi ?
SIfirlamadan olmayacak yani... anladi.kurulum aşamasında geçirmediysen mesajları sonradan geçirmen mümkün değildi sanırım
Sanırım önce App Store dan drive yükleyip önceki telefonunda yedekleme yaptığın Google hesabıyla oturum açman gerekiyor Sonra wp ayarlarında drive seçeneği çıkıyordu Hala öyle mi oluyor bilmiyorum Bi de Samsung daki wp den çıkış yapmadıysan karekod okutarak aktarma seçeneği vardıSIfirlamadan olmayacak yani... anladi.
Ya karekodla sadece diger cihazdada gosterme olaral cikiyorSanırım önce App Store dan drive yükleyip önceki telefonunda yedekleme yaptığın Google hesabıyla oturum açman gerekiyor Sonra wp ayarlarında drive seçeneği çıkıyordu Hala öyle mi oluyor bilmiyorum Bi de Samsung daki wp den çıkış yapmadıysan karekod okutarak aktarma seçeneği vardı
Dedigin gibi drive indirip deneyeyim olur belkiSanırım önce App Store dan drive yükleyip önceki telefonunda yedekleme yaptığın Google hesabıyla oturum açman gerekiyor Sonra wp ayarlarında drive seçeneği çıkıyordu Hala öyle mi oluyor bilmiyorum Bi de Samsung daki wp den çıkış yapmadıysan karekod okutarak aktarma seçeneği vardı
Boyle cikiyor yazi olmuyorYa karekodla sadece diger cihazdada gosterme olaral cikiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dedigin gibi drive indirip deneyeyim olur belki
Sanırım önce App Store dan drive yükleyip önceki telefonunda yedekleme yaptığın Google hesabıyla oturum açman gerekiyor Sonra wp ayarlarında drive seçeneği çıkıyordu Hala öyle mi oluyor bilmiyorum Bi de Samsung daki wp den çıkış yapmadıysan karekod okutarak aktarma seçeneği vardırSIfirlamadan olmayacak yani... anladi.
hocam benim ıos sürümü de eski olduğundan bişey diyemicem Net de çözümü bulamazsanız apple destekle konuşun derim Ayrıca eski telefondaki whatsapp klasörünü de zarchiver vs. kullanarak sıkıştırmak suretiyle drive’a yedeklemenin faydasını gördüm arşive inmek gerektiğinde Olmazsa şimdilik öyle yapınYa karekodla sadece diger cihazdada gosterme olaral cikiyor
Dedigin gibi drive indirip deneyeyim olur belki
Boyle cikiyor yazi olmuyor
Açıklamanız için teşekkürler.Sanırım önce App Store dan drive yükleyip önceki telefonunda yedekleme yaptığın Google hesabıyla oturum açman gerekiyor Sonra wp ayarlarında drive seçeneği çıkıyordu Hala öyle mi oluyor bilmiyorum Bi de Samsung daki wp den çıkış yapmadıysan karekod okutarak aktarma seçeneği vardır
hocam benim ıos sürümü de eski olduğundan bişey diyemicem Net de çözümü bulamazsanız apple destekle konuşun derim Ayrıca eski telefondaki whatsapp klasörünü de zarchiver vs. kullanarak sıkıştırmak suretiyle drive’a yedeklemenin faydasını gördüm arşive inmek gerektiğinde Olmazsa şimdilik öyle yapın