İPhone X’den sonra ( 12 mini, 13 mini hariç ) hiçbir modelde pil sorunu yok. Elindeki 10T ile aldığın en fazla ekran süresi 6-8 saattir. Ben elimdeki 12 ile 6-9 saat ekran süresi alıyorum. 13 Pro Max, 14 Pro Max, 14 Plus modellerinin pil performansı hiçbir cihazda yok. 11’in pili birine yetmiyorsa biraz telefonu bıraksın ve hayatı yaşasın derim.
10t de kesintisiz 3.5 -4 saat pubg oynuyordum 90 fps hemde,ip11 de 60 fps 2.5 saati geçmiyor kullanmadığınız cihaz hakkında yorum yapmak mantıklı olduğunu sanmıyorum ayrıca mi10t de 144 hz 6-7 saat ortalama kullanım veriyor sizin ip12 dediğiniz cihaz 60 hz ben 10t de de 60 çekmeden 90 hz ile 8-9 saati alıyordum.
10t de kesintisiz 3.5 -4 saat PUBG oynuyordum 90 fps hemde,ip11 de 60 fps 2.5 saati geçmiyor kullanmadığınız cihaz hakkında yorum yapmak mantıklı olduğunu sanmıyorum ayrıca mi10t de 144 hz 6-7 saat ortalama kullanım veriyor sizin ip12 dediğiniz cihaz 60 hz ben 10t de de 60 çekmeden 90 hz ile 8-9 saati alıyordum.
Ben en azından 11 ile pil performansı çok yakın olan cihazı kullanarak yorum yapıyorum. 11 ile 12 arasında net bir fark yok ama belliki siz YouTube’dan bakarak yazıyorsunuz. 11 ile 2.5 saat pubg mi ?
Ben en azından 11 ile pil performansı çok yakın olan cihazı kullanarak yorum yapıyorum. 11 ile 12 arasında net bir fark yok ama belliki siz YouTube’dan bakarak yazıyorsunuz. 11 ile 2.5 saat PUBG mi ?
Kullandığım cihazın verilerini neden youtubeden bakayım pil sağlığı 100 ve aldığım pubg süresi görüntüde mevcut 91 şarjla 4 şarja kadar 2 saat 19 dk verdi bu süresi en fazla 2.40 saat oldu üstünede çıkmadı.
11 kullanıyorum 6 ay önce sıfır almıştım. Her ay düzenli güncellemeler geliyor ve uzun bir süre daha piyasada ağırlığını koruyacak bir cihaz. Yılbaşından önce indirimleri takip edip sıfır alabilirsen güzel olur. Yoksa temiz ikinci elde alırsan üzecek bir cihaz değil. Para varsa direk 12-13 de alınabilir.
iphone 11 e geçtım yardımlarınız için teşekkurler bılgınız varsa yenı konu acacagım twtch de ısınması hakkında ona da yardımcı olabılırsenız sevınırım iyi aksamlar dilerim
İPhone X’den sonra ( 12 mini, 13 mini hariç ) hiçbir modelde pil sorunu yok. Elindeki 10T ile aldığın en fazla ekran süresi 6-8 saattir. Ben elimdeki 12 ile 6-9 saat ekran süresi alıyorum. 13 Pro Max, 14 Pro Max, 14 Plus modellerinin pil performansı hiçbir cihazda yok. 11’in pili birine yetmiyorsa biraz telefonu bıraksın ve hayatı yaşasın derim.
pil konusunda cok suphelıydım şarj aletımı almıstım yanıma ilk gün fakat cihazla %60 la saat 8 de cıktım 38 şarj ile saat 4 de eve geldim gaayet yeterlıydı cok fazla telefona bakan bırısı degılım zaten hafta sonları 6 saati buluyor sadece ve bana gaayet yetiyor
10t de kesintisiz 3.5 -4 saat PUBG oynuyordum 90 fps hemde,ip11 de 60 fps 2.5 saati geçmiyor kullanmadığınız cihaz hakkında yorum yapmak mantıklı olduğunu sanmıyorum ayrıca mi10t de 144 hz 6-7 saat ortalama kullanım veriyor sizin ip12 dediğiniz cihaz 60 hz ben 10t de de 60 çekmeden 90 hz ile 8-9 saati alıyordum.
zaten pubg vaari oyunlar oynamıyorum hatta neredeyse hıc oyun oynamıyorum sadece clash of clans var onada gunde 10 dakıka gırıyorum oyun la ilgili bir sıkıntım yok o yuzden