Androidden iosa gecmek mantıklımı

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Oncelikle iyi aksamlar uzun bir suredir android kullanicisiyim ve memnunum suanda Tecno Pova 6 gb ram 128 gb depolama modelini kullaniyorum performansi gayet iyi begeniyorum fakat arada uygulamadan atmalar felan oluyor ve fotigraf kalitesi berbat iphone 11 veya xs e gecmeyi planlıyorum sizce o fiyatta bir androide mi gecmeliyim yoksa ios a bir şans vermelimiyim yorumlariniz ve fikirleriniz icin simdiden tesekkurler

XS veya 11 fiyatına S21'e geçerdim.

İos mutlu eder stabil kaliteli.

Minymum 11 al ikinci el temiz 💪

Kullanım amacına göre değişir ama ben olsam tepe segment bir iphone almayacaksan androidde kalırdım.

S21 dene babamda var uçak gibi yaa

13 ile veya En az 12 ile iosa giriş yapmalısınız. İos market anlamında androidden daha güvenlidir ve sorun yaşarsanız teknik servis daha kalitelidir. 2. El değeri de yüksektir.

Buyuk ihtimalle iphone 11 alırım 11 alınmamalımı eski biraz telefon guncelleme gelmiyormu

Buyuk ihtimalle iphone 11 alırım 11 alınmamalımı eski biraz telefon guncelleme gelmiyormu

11 kullanıyorum 6 ay önce sıfır almıştım. Her ay düzenli güncellemeler geliyor ve uzun bir süre daha piyasada ağırlığını koruyacak bir cihaz. Yılbaşından önce indirimleri takip edip sıfır alabilirsen güzel olur. Yoksa temiz ikinci elde alırsan üzecek bir cihaz değil. Para varsa direk 12-13 de alınabilir.

Oncelikle iyi aksamlar uzun bir suredir android kullanicisiyim ve memnunum suanda Tecno Pova 6 gb ram 128 gb depolama modelini kullaniyorum performansi gayet iyi begeniyorum fakat arada uygulamadan atmalar felan oluyor ve fotigraf kalitesi berbat iphone 11 veya xs e gecmeyi planlıyorum sizce o fiyatta bir androide mi gecmeliyim yoksa ios a bir şans vermelimiyim yorumlariniz ve fikirleriniz icin simdiden tesekkurler
mi10t kullanıyordum kağıt üstünde özellikleri 11 e göre daha fazla ama gerçekte 11 daha kaliteli bi cihaz bunu geçince anladım tek sorun pil bu da bütün iphonelerin ortak sıkıntısı (14 serisi bi tık daha iyi )

mi10t kullanıyordum kağıt üstünde özellikleri 11 e göre daha fazla ama gerçekte 11 daha kaliteli bi cihaz bunu geçince anladım tek sorun pil bu da bütün iphonelerin ortak sıkıntısı (14 serisi bi tık daha iyi )
İPhone X’den sonra ( 12 mini, 13 mini hariç ) hiçbir modelde pil sorunu yok. Elindeki 10T ile aldığın en fazla ekran süresi 6-8 saattir. Ben elimdeki 12 ile 6-9 saat ekran süresi alıyorum. 13 Pro Max, 14 Pro Max, 14 Plus modellerinin pil performansı hiçbir cihazda yok. 11’in pili birine yetmiyorsa biraz telefonu bıraksın ve hayatı yaşasın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri