Neler Yeni

Androidin berbat olması hakkında?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bildiğim kadarıyla ve tecrübelerime dayanarak note 10s zaten ısınma problemli bir cihaz. Ama senen sonuna kadar da ciddi sorun çıkaracağını samıyorum.

Hocam her yerde söylüyorum yine söyliyeyim gerçek iphone almak istiyorsanız ya 11 serisi ya da 13 serisi alacaksınız. Bu yorumu yaparken daha 16 serisine dair net bir bilgi yok onu ekliyeyim. 11 ve 13 apple kalitesinin nirvana yaptığı cihazlar, hem teknik olarak, hem performans olarak, hem de kalite olarak. 12-14-15 serileri benim için tam bir fiyasko. Özellikle 14 ve 15 teknik olarak vasat. Alacaksanız 16 serisinin durumuna göre de bağlı olarak 13 veya 16 tercih edebilirsiniz.
12 nin hakkı yeniyor bence, 13ün neredeyse aynısı cihaz sadece birkaç konuda ufak farklar var. 15 de dinamik ada, yeni kamera ve yeni tasarımla çok hoş duruyor. Bir tek 14 ağır fiyasko denebilir 13ün birebir kopyası neredeyse.

Ben buz kasesi ile sogutuyordum yada diğerleri gibi direk buzluğa atıyorum suanlık sorun yok gibi ama bu plastik kasalı telefonlar niye ısınınca arkası çıkacakmış gibi yumusuyor orası aşırı saçma
Maddenin doğasında var. Aynı yazın esneyen kablolar gibi plastik kasalarda esniyor. Bunu özellikle samsung galaxy a serisinde plastik kasalı modellerde görebilirsiniz. A32-52-72 gibi. Ama 3lü serilerde büyük oranda düzeltildi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bildiğim kadarıyla ve tecrübelerime dayanarak note 10s zaten ısınma problemli bir cihaz. Ama senen sonuna kadar da ciddi sorun çıkaracağını samıyorum.

Hocam her yerde söylüyorum yine söyliyeyim gerçek iphone almak istiyorsanız ya 11 serisi ya da 13 serisi alacaksınız. Bu yorumu yaparken daha 16 serisine dair net bir bilgi yok onu ekliyeyim. 11 ve 13 apple kalitesinin nirvana yaptığı cihazlar, hem teknik olarak, hem performans olarak, hem de kalite olarak. 12-14-15 serileri benim için tam bir fiyasko. Özellikle 14 ve 15 teknik olarak vasat. Alacaksanız 16 serisinin durumuna göre de bağlı olarak 13 veya 16 tercih edebilirsiniz.
bakalım 13 serisine bende sıcak bakıyorum eniştede 14 pro var kendisi memnun çok titiz kullandığından ondan önce kronik sorunlu ip X te kullanmıştı şansına bir şey yaşamamıştı telefonu gıcır gıcır sattı 14 proya geçti 16 serisini bekliyorum bende bakalım temmuzdan sonra diplomamı alıp işe gireceğim o zamana kadar biraz parada biriktirmiş olurum hem 16 seriside çıkacağından 13 serisi ucuzlar gene (dolar artmazsa)

12 nin hakkı yeniyor bence, 13ün neredeyse aynısı cihaz sadece birkaç konuda ufak farklar var. 15 de dinamik ada, yeni kamera ve yeni tasarımla çok hoş duruyor. Bir tek 14 ağır fiyasko denebilir 13ün birebir kopyası neredeyse.
Düz 15 değil ama 15 pro ve pro max fiyasko. 12’de güzel cihaz ama bizim telefoncu piyasasında genel manada sevilmedi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Düz 15 değil ama 15 pro ve pro max fiyasko. 12’de güzel cihaz ama bizim telefoncu piyasasında genel manada sevilmedi.
Piyasa olarak doğrudur, millet telefon alırken kamera düzse fakir çaprazsa zengin algısı oluşturduğu için 13 herkese yüksek statülü geliyor 12 yi 11 ile bir tutuyorlar halbuki 12 çok daha iyi 11 den gerek yeni tasarım gerek kaliteli ekran gerek A14 gibi müthiş bir işlemci ve gece modu ile.

15 Prolar sorunlu deniyor ve titanyum da berbat etmiş cihazı bence. Ona katılırım.

Piyasa olarak doğrudur, millet telefon alırken kamera düzse fakir çaprazsa zengin algısı oluşturduğu için 13 herkese yüksek statülü geliyor 12 yi 11 ile bir tutuyorlar halbuki 12 çok daha iyi 11 den gerek yeni tasarım gerek kaliteli ekran gerek A14 gibi müthiş bir işlemci ve gece modu ile.

15 Prolar sorunlu deniyor ve titanyum da berbat etmiş cihazı bence. Ona katılırım.
Titanyum hiç bu kadar kötü kullanılmamıştı.

Kısaca
Titanyum: Hakettiysem eyvallah.
Samsung titanyum kasada çok daha iyi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Titanyum hiç bu kadar kötü kullanılmamıştı.

Kısaca
Titanyum: Hakettiysem eyvallah.
Samsung titanyum kasada çok daha iyi
Samsung da tasarımı düz yaparak büyük hata etti bence. S23U daki hafif kıvrımlı ekran daha hoştu. Bir tık tuğla gibi duruyor S24U 😅

Samsung da tasarımı düz yaparak büyük hata etti bence. S23U daki hafif kıvrımlı ekran daha hoştu. Bir tık tuğla gibi duruyor S24U 😅
Hocam çok fazla edge ekran kullandım. Harbi diyorum hiçbir esprisi yok, tamamen kullanımı zorlaştırıyor. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kalem işin içine girince kullanılmıyor telefon

YazılımKafa

80+ Silver
iPhone 12 çok daha mantıklı bence, hatta iPhone 11 bile olurmuş sadece ekran kötü ve kasa kaba diye almamıştım gene kandık androide, birdaha olmaz ama 😀
İphone 12 nin neresi mantıklıymış? Düşmüşsün bi apple sevdasına ... Mantığı söyle bakalım neresi mantıklı

Tamamen mesaj kasma amacıyla açılmış boş konu.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İphone 12 nin neresi mantıklıymış? Düşmüşsün bi apple sevdasına ... Mantığı söyle bakalım neresi mantıklı

Tamamen mesaj kasma amacıyla açılmış boş konu.
Geçen birinde görünce tekrar kıyasladım harbi iPhone 12 baya mantıklıymış ya, 120Hz sevdasına aldık S23ü bir tık pişman etti ama uzun süre de kullanırım şu saatten sonra değiştirecek değilim 😀

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
Şu android cihazları düzgün kullanabilen var mı yav? Bu işlemci stabil diye alıyorum yazılım çöküyor, yazılımı stabil telefon alıyorum şebeke gidiyor, şebekesi sağlam telefon diye alıyorum şebeke yine gidiyor. Şu Android üreticileri düzgün bir cihaz yapmaz mı yav? Şu konuyu açarken bile 2 kere internet kesildi aramalar da gelmiyor cihaza, iPhone alsaydım şöyle sorunları asla yaşamayacağımdan eminim. Siz siz olun iPhoneden şaşmayın aga 😂
İnfinix note 30 kullanıyorum 6 ay geçti ilk tecrübede minik yazılım şeyleri dışında sıkıntı yaşamadım

grasdiyas

80+ Silver
Geçen birinde görünce tekrar kıyasladım harbi iPhone 12 baya mantıklıymış ya, 120Hz sevdasına aldık S23ü bir tık pişman etti ama uzun süre de kullanırım şu saatten sonra değiştirecek değilim 😀
Birkere kulaninca bidaha birakamiyon appleyi

(Apple dusmaniyim) j7 den ip 8 e geçicem yakinda kurtulus gunu olarak adlandırıyorum

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
valla zamanında turkcellin kampanyası ile 700tlye reeder p13 almıştım onda böyle sorunlar yaşıyordum. şimdi başka bir telefona geçtim aramalar yağ gibi akıyor. telefonun modeliyle alakalı

Top Bottom