Neler Yeni

Ani donma

ufuk0z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ufuk
Selam arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi sistemimde ani donmalar mevcut. Dizi izlerken veya müzik dinlerken aniden "dızzt" diye ses duyuluyor hemen geçip gidiyor. Oyunlarda da aynı şey mevcut fakat çok nadir oluyor. Geçenlerde konu açmıştım sistem restart atıyor diyerek. Gta 5 harici oyunlara yönelince daha da yoracak bir oyun açınca sistem kapanma yapmadı. Yakın zamanda 3 saat Witcher 3 Ultra ayarlar, Pubg 2 saat ultra ayarlar, valorant 5saat+, rocket league 4saat+ en yüksekte oynadım fakat bir sıkıntı çıkarmadı. Ama hala gta 5de restart atıyordu en son oyunu sildim bir daha yüklemedim neden oluyor yardım ederseniz sevinirim. Birde bu rest sorunu ortadan kalktıktan sonra yukarıdaki bahsettiğim drop sorunu ortaya çıktı. Dediğim gibi çok nadir geliyor ve hemen 1-3 sn de gidiyor boştakyen de yapıyor bunu. Bir arkadaşım daha aynı sorunu yaşadığını dile getirdi windows güncelleme sorunu olduğundan şüpheleniyoruz. Fakat bu Gta 5 de restart konusunda ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim. Sistemi daha da yoran oyunlarda veya prime95 ve furmark testinde bir sorun çıkmadı. Ram testini de başarı ile tamamladı. Sdd de de bir sorun saptamadı. Bu testlerden sağlam çıkıp oyunda restart atması çok tuhafıma gitti.

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Selam arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi sistemimde ani donmalar mevcut. Dizi izlerken veya müzik dinlerken aniden "dızzt" diye ses duyuluyor hemen geçip gidiyor. Oyunlarda da aynı şey mevcut fakat çok nadir oluyor. Geçenlerde konu açmıştım sistem restart atıyor diyerek. Gta 5 harici oyunlara yönelince daha da yoracak bir oyun açınca sistem kapanma yapmadı. Yakın zamanda 3 saat Witcher 3 Ultra ayarlar, PUBG 2 saat ultra ayarlar, valorant 5saat+, rocket league 4saat+ en yüksekte oynadım fakat bir sıkıntı çıkarmadı. Ama hala gta 5de restart atıyordu en son oyunu sildim bir daha yüklemedim neden oluyor yardım ederseniz sevinirim. Birde bu rest sorunu ortadan kalktıktan sonra yukarıdaki bahsettiğim drop sorunu ortaya çıktı. Dediğim gibi çok nadir geliyor ve hemen 1-3 sn de gidiyor boştakyen de yapıyor bunu. Bir arkadaşım daha aynı sorunu yaşadığını dile getirdi windows güncelleme sorunu olduğundan şüpheleniyoruz. Fakat bu Gta 5 de restart konusunda ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim. Sistemi daha da yoran oyunlarda veya prime95 ve furmark testinde bir sorun çıkmadı. RAM testini de başarı ile tamamladı. Sdd de de bir sorun saptamadı. Bu testlerden sağlam çıkıp oyunda restart atması çok tuhafıma gitti.
Reis destan yazmışsın yaa

ufuk0z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ufuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayadır araştırıyorum sistemim zaten yeni herhangi bir sorun bulamadım sistemimde testlerden taş gibi sapasağlam çıktı. Ama bahsettiğim restart ve son 2 günde drop sorunu oldu reis anlamadım gitti daha öncesine kadar ilk aldığım zamanlar (max 2 hafta) tüm oyunları yağ gibi oynatırdı 0 drop, fps uçuyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,201
Üyeler
168,605
Son üye
ckatlet82
Top Bottom