Neler Yeni

Ani duygu değişimi yaşıyorum

SnareEcho

80+ Silver
Bipolar bozukluk gibi. Tabi bir doktora gitmen daha iyi olur. Biz burdan teşhis koymayalım :D
Arkadaşlar bir polar insanların gözünde yeşil bir nokta görür, ona bakan neredeyse her kadının ona aşık olduğunu düşünür. Bazıları da kendilerini tanrı sanar. Şimdi bana demeyin saçmalama diye ama bir yakınım bunları yaşıyor ve yengem psikolog. Yani bunları yengem anlattı. Ani duygu değişiminden hiç bahsetmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok aşırı zıt şeylerse, çok kısa sürede bi ağlayıp bi gülüp bi sinirleniyorsan sıkıntı onun dışı pek sıkıntı değil.
Şöyle abim. İçimden çok üzgünken bir anda çok mutlu oluyorum içimden. Anında oluyor. Örneğin 1 saattir üzgünüm. 1 saatin sonunda anında mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Direkt teşhisi koyanlara aldırmayın. Ergenlikte olur böyle şeyler. Durum ciddileşirse psikiyatriye gidin.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
CesarVialpando
Arkadaşlar bir polar insanların gözünde yeşil bir nokta görür, ona bakan neredeyse her kadının ona aşık olduğunu düşünür. Bazıları da kendilerini tanrı sanar. Şimdi bana demeyin saçmalama diye ama bir yakınım bunları yaşıyor ve yengem psikolog. Yani bunları yengem anlattı. Ani duygu değişiminden hiç bahsetmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle abim. İçimden çok üzgünken bir anda çok mutlu oluyorum içimden. Anında oluyor. Örneğin 1 saattir üzgünüm. 1 saatin sonunda anında mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu.
Knk sen yine de git psikiyatriye.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bipolar bozukluğun ne olduğunu bilmeyenler yorum yapmaya başlamış bile. Hey Allah'ım!
Bak şimdi ben bu olayın acısını hep çekiyorum herkes bilmediği şeyde aiiydiyet hissine kapılıp ilk başda yazılan şeyi yazmaya başlıyorlar.

Bence duruma göre ciddi olabilir daha detaylandırmanız gerekiyor.

Top Bottom