Neler Yeni

Ani elektrik kesintisi Bedaş?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Hocam aradım adamları dediler ki tazminatı ödüyoruz dediler. Bende bios güncellenir Ken veyahut Windows atarken videoya almayı planlıyorum daha sağlıklı olur. Haricinde yapıcak bir şey yok. Aradım dediler Bedaş merkezine götürüyorsun tutanak tutuyorlar ibana zararı gönderiyorlar diye. Planlı kesintiye ödemesinler zaten ama ani kesinti de bir şey diyemezler bence. Çünkü bilgilendirme olmuyor. Bak şimdi geldi elektrik onluk sorun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca olan kesinti binalık değil. Bedaş Beyoğlunda kesinti meydana geldi özür dileriz vs dediğine göre binasal olsada neyse, planlı kesinti olsada neysede. Neyse bana ders oldu bios fln atarken videoya alıcam 😅
ani kesintiler genelde sigorta atmasından oluyor kral aşırı akım geçebiliyor bazen trafodan bizdekinde öyle oluyor genelde

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Sizinki yine iyiymiş. Birgün pc nin başında işim vardı. Odadaki lamba simit floresandı. Mutfaktan da bulaşık makinesinin çalışma sesi geliyordu. Lamba birden iyice kısıldı. Sönecek konuma geldi diyebilirim, sonra parlak bir şekilde yandı. Ama pc reset attı. Gelen ekranda güç ile alakalı bir problemden dolayı korumaya geçtipi bios ayarlarına girmem gerektiği yazıyordu. Bios gir çık pc sağlam.

- Ertesi gün bulaşık makinesinin sıcak su ile yıkama yapmadığını fark ettik. Akşamına mı ertesi gün mü kendimiz sökelim dedik söktük. Rezistansını çıkardık. Rezistansın elektrik devresinde patlama meydana gelmiş. Ertesi gün servis çağırdık, su pompası ile takımmış garantide yok 750 TL ödedik.

- Kime ne kanıtlayacağın bu durumda.
Milyarlarca dolar vergi ödüyoruz. Bu sadece devlete değil kat ve kat üstüne faturalar ödüyoruz. Tazminat muhabbeti çözüm olmamalı. Adam gibi yap altyapını neyse hocam kime ne diyoruz.

ani kesintiler genelde sigorta atmasından oluyor kral aşırı akım geçebiliyor bazen trafodan bizdekinde öyle oluyor genelde
Uzun zamandır olmuyordu olunca şaşırdım. Allahtan sistem daha gelmemişti her olayda bir hayır var derler ya öyle oldu biraz. Bios veya win atsaydım üzerdi biraz 😅

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Milyarlarca dolar vergi ödüyoruz. Bu sadece devlete değil kat ve kat üstüne faturalar ödüyoruz. Tazminat muhabbeti çözüm olmamalı. Adam gibi yap altyapını neyse hocam kime ne diyoruz.

Uzun zamandır olmuyordu olunca şaşırdım. Allahtan sistem daha gelmemişti her olayda bir hayır var derler ya öyle oldu biraz. Bios veya win atsaydım üzerdi biraz 😅
burası tc biliyorsun demi kanka ? :D

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
burası tc biliyorsun demi kanka ? :D
Devletimizde sorun yoksa hükümette sorun var. Usulsüzlükler yüzünden bu hale düştük zaten. Seversin sevmezsin oraya giripte siyaset yapmayacağım lakin bu dönemde sorunları görmeyen varsa zaten ya menfaati vardır ekmek yiyordur yada kör, sağırdır.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Devletimizde sorun yoksa hükümette sorun var. Usulsüzlükler yüzünden bu hale düştük zaten. Seversin sevmezsin oraya giripte siyaset yapmayacağım lakin bu dönemde sorunları görmeyen varsa zaten ya menfaati vardır ekmek yiyordur yada kör, sağırdır.
Bazı şahıslar devletin verdiği imkanlardan fazlasını kullanan nasıl olsa devlet malıdır yemeyen kerizdir anlayışı içinde olduğundan bazı şeylere müstahakız.

Ha asıl sorun denetleyiciker yok ortada gelen giden yiyor

milenix

80+ Gold
Direkt THH'ye başvurunca mecbur seve seve ödemek zorunda kalırlar.

Milyarlarca dolar vergi ödüyoruz. Bu sadece devlete değil kat ve kat üstüne faturalar ödüyoruz.
Aslında elektrik ücretinin 50%'ni devlet sübvanse ediyor.

Top Bottom