Neler Yeni

Aniden olan virüs olayları lütfen bakın

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
Laptoğu ilk açtığımda gayet doğaldı ardından kasperysky trojan hatası verdi tam temizleme dedi ben de yaptım ardından uygulamalara tıklamamaya başladı izniniz olmayabilir diye windows engelledi ve arada uyarı verdi bazı programlarda harici dosya oluştu diye tarama tamamlandı bilgisayar yeniden başlatıldı fakat ne mouse ne de harici klavye ne de laptopun klavyesi çalışıyor sadece touch pad çalışıyor nedeni ne olabilir acil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran klavyesini açmayı denedim fakat olmadı

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
virus sistem dosyalarina yazmıştır kendini. antiviruste solince sistemin saçmalamış olabilir. dosyalarinin yedegini al format at sadece güvenilir sitelerden program yukle.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
format atmak en iyisi olur bu durumda

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
virus sistem dosyalarina yazmıştır kendini. antiviruste solince sistemin saçmalamış olabilir. dosyalarinin yedegini al format at sadece güvenilir sitelerden program yukle.
Pc yi açamıyorum klavye çalışmıyor sadece biosa girebiliyorum orada klavye çalışıyor

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
GG. Bir şekilde format atın bence.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilen yok mu

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
guvenli mod gir girebiliyorsan bilfisayar acilirken f4 veya fn+f4 veya f8 tuslarindan birisi ile girmeye calis ag destegiyle guvenli mod gir formati flash bellege at dosyalari kurtar formatla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

guvenli mod ise yaramazsa baska bilgisayardan linux calisan veya windows live falan bul indir flasha at verileri kurtar. sonra format at

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Selim
Kaspersky ı sil düzelir büyük ihtimal. Ben kurduğumda ses yok diyordu pc kasperskyı silince ses düzeldi :)

Top Bottom