Neler Yeni

Anılarımızı Anlatıyoruz - Hayattan Öneriler

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Yok ben kızla baya yakınım hatta iş olacaktı fakat yolun ortasında bilmiyorum bana bir şey oldu geri çekildim fakat kızla konuşuyoruz baya yakın arkadaşız fakat o anlamda bir şey yapmadım🙄
Aslında bende sadece yakın arkadaş olup samimi samimi sohbet etmek istiyordum fakat yakın arkadaş gazına gelip yapmak istemediğim bir şey yaptım. Yapacak bir şey yok, elden ne gelir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Aslında bende sadece yakın arkadaş olup samimi samimi sohbet etmek istiyordum fakat yakın arkadaş gazına gelip yapmak istemediğim bir şey yaptım. Yapacak bir şey yok, elden ne gelir.

Gelen gideni aratmazmış, bu yüzden ben hiç kasmıyorum yok şu hayatımdan çıkmış şu girmiş. Takılma böyle şeylere ileride anlarsın ne demek istediğimi.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Gelen gideni aratmazmış, bu yüzden ben hiç kasmıyorum yok şu hayatımdan çıkmış şu girmiş. Takılma böyle şeylere ileride anlarsın ne demek istediğimi.
Peki abiciğim. Zaten yarın düzenli çalışmaya başlayacağım lgs için. Umarım söylediğin gibi fazla takmam ve güzel bir puan yaparım. Bir de hedefe ihtiyacım var.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Peki abiciğim. Zaten yarın düzenli çalışmaya başlayacağım lgs için. Umarım söylediğin gibi fazla takmam ve güzel bir puan yaparım. Bir de hedefe ihtiyacım var.

Ailenin değil kendinin ne olmak istediğinle hareket et. Sen ailenin kuklası değilsin, (Elbette onları dinlemen gereken yerler olacak) ancak ilerideki mesleğini vs. kendi hayallerine ve zevklerine göre seç. Hayatında başarılar kardeşim.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Ailenin değil kendinin ne olmak istediğinle hareket et. Sen ailenin kuklası değilsin, (Elbette onları dinlemen gereken yerler olacak) ancak ilerideki mesleğini vs. kendi hayallerine ve zevklerine göre seç. Hayatında başarılar kardeşim.
Ailem beni meslek seçimim hakkında hiçbir şekilde zorlanıyor fakat benim de hayallerim yok. Matematiğim ortalama. Ablam çalışıp lisede mf (matematik-fen) okursam iyi bir yere gelebileceğimi söylüyor. Bakacağım artık.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ailem beni meslek seçimim hakkında hiçbir şekilde zorlanıyor fakat benim de hayallerim yok. Matematiğim ortalama. Ablam çalışıp lisede mf (matematik-fen) okursam iyi bir yere gelebileceğimi söylüyor. Bakacağım artık.
RAM leri CL16 yaparak işe başlayabilirsin bence. :D :D

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Ya ben kızı seviyordum yani hala seviyorumda garip bir durumun içindeyim hani burada atlattım diyorum da aslında ne b*k yediğimi bende bilmiyorum açıkcası 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bende eskiden öyle planlarım vardı fakat liseye geçince eğitim sistemi maalesef o kadar senin hayallerinin içine ediyor ki stresten kaygıdan ne yapacağını bilemiyorsun yani boşuna kafanı yorma liseye geçmeden.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kalbimde delik oldugunu öğrendiğim an ölücem zannettim.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bir tane daha var.Foruma girdiğimda 15 bildirim vardı.Hepside=
Crazyboy40 bir mesajınıza reaksiyon(y)gösterdi.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri