Neler Yeni

Animasyon Yapmak İstiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Giray Demir Özdemir
Arkadaşlar Biliyorsunuzki Youtube'da Jordan Productions Diye Bir Kanal Var O Da Animasyon Yapıyor Ama Acaba Hangi Programla Yapıyor? Sizce Ben Blender'mı İndireyim Yoksa Sizin Bir Tavsiyeniz Var Mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Biliyorsunuzki Youtube'da Jordan Productions Diye Bir Kanal Var O Da Animasyon Yapıyor Ama Acaba Hangi Programla Yapıyor? Sizce Ben Blender'mı İndireyim Yoksa Sizin Bir Tavsiyeniz Var Mı?
Arkadaşlar Source Fimmaker İle Yapıyormuş.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Zaten renklerden, nesnelerin kalitesizliğinden ve özellikle yüz-yüz animasyonlarından "ben source'um source!!!" diye bağırıyor bu tarz animasyonlar. Eğer kaliteli, ucu bucağı olmayan ve en çok tutorial bulabileceğin bir şey istiyorsan Blender'ı şiddetle öneririm. Blender ile yapacağın şeyin sınırı yok ve profosyonelleşirsen işleri çok ciddi yerlere getirebilir. Source ise daha çok basit-detaysız animasyonlar için kullanılıyor. Öğrenmek istediğim bi şey ama yapmak blender'a göre kadar ne kadar daha kolay bilemiyorum Source'da.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Blender 3D animasyon için. Doğru biliyorsam o dediğin kanal 2D animasyon yapıyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Source Fimmaker İle Yapıyormuş.
blender kullan daha iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,561
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom