Öyle oluyor ya, etkisinde kalıyor insanDostum ben de Cyberpunk 2077'yi bitirdikten sonra Johnny Siverhand'le konuşurken buluyorum kendimi reelde.
benim kullandıgım bir ilaç var kırmızı reçete bir doktora görünmeni tavsiye ederim bu arada Hastanede koridorun en uzak odasını rica et diğer deliler çok ses Çıkartıyoryaklaşık 2-3 gündür gece 3 civarı anime izlerken odada anime kızı görür gibi oluyorum
Şu konuya bir açıklık getirelim!
Anime Kızları gerçekmi gerçekse Real Kızlarmı Anime Kızlarımı Sizce? (bence anime kızları)
Kurana göre evrende 7 varlık var bunlar insanlar, hayvanlar, bitkiler, melekler, cinler bilinmekte, diğer 2 varlık ise bilinmemektedir. O bilinmeyenlerin içinde kesinlikle anime kızları var eheheheKur'an'da geçmiyor gerçek değil
Diğer ikisi cüceler ve periler diye tahmin ediyorum, anime kızları olduğunu düşünmüyorum.Kurana göre evrende 7 varlık var bunlar insanlar, hayvanlar, bitkiler, melekler, cinler bilinmekte, diğer 2 varlık ise bilinmemektedir. O bilinmeyenlerin içinde kesinlikle anime kızları var ehehehe
Hayırrrrr ben görüyom onları gerçek onlarDiğer ikisi cüceler ve periler diye tahmin ediyorum, anime kızları olduğunu düşünmüyorum.
Nerede gördün? Kanıtın var mı? Güçlü bir kanıt göstermen lazım ki inanalım. Böyle hayali varlıklara çabuk inanırım.Hayırrrrr ben görüyom onları gerçek onlar![]()