---------

Reis büyüttüğüm yok aile tanıdık girdiğinden iş ciddi bir yönde ilerliyor bundan dolayı eğer doğru kişiyse diye çabalıyorum yoksa çokta ilişki umursayacak birisi değilim başkası olsa bu kadar uğraşmam sırf o diye uğraşıyorum konuşamıyor değilim dediğim gibi sınavdan sonra yazıcam ne olacaksa olsun artık bende gri sevmem ya siyah ya beyaz olacak siz beni çok yanlış anlıyıp yorum yapıyorsunuz ben memnun değilim böyle olmaktan yada yazmamaktan ve bende farkındayım sapıklık nedir yazmak nedir ben sadece yanlış anlaşılmadan dolayı uzaklaştığım için şimdi yazarsam sapık mı bu bi evet bi hayır diyor gibi anlaşılmak istemiyorum sapıklık o anlamda bi sapıklık değil yani.

Bi anda gitmeyi kestim ya nolduda şimdi yazdı ki demesin yani kendimi nasıl açıklamalıyım onu soruyorum yoksa mesaj atmakta sorun yok şimdide atarım. Attıktan sonrasını açıklamakta problem.

Zaten görücü gibi olsun istesem veya başka diğer dediklerimden birisini seçenek olarak istiyor olsam en kötü ablama derim pazara çıktığında senle geleyim denk geldiğimiz yerde annesine laf at derim sohbet ederken bende yanınızdayım diye benide tanıtırsın derim ama benim amacım kendi yanlış anlayıp yaptığım hatayı düzeltmeye çalışmak sevgilisi var sandım babamdan dolayı duygularım garipti bunlardan dolayı gitmedim etmedim ben onu düzeltmeye çalışıyorum dediğim kasiyere laf atayım ona taşısının amacı keyfi değil yoksa bişey bulamadığımdan aklıma bi fikir gelmediğinden belki beni hala düşünüyor iması vermek bazı şeyleri kolaylaştırır diye düşünüyorum sadece belkide yanlış düşünüyorum.
Büyütmekten kasıt bu zaten. Neden yazmadı da şimdi yazdı der falan hâlâ hesap kitap yazıyorsun. Kızı çok sevdiğini söylüyordun geçen gün de. Kız mahalledeki bir kasiyer. Herhangi biri yani o anlamda diyorum. İki tane çocuğunuz yok. Kızla gezmişliğin yok. Kızla oturup konuşmuşluğun bile yok. Birini sevdiğin yok yani sadece takıntı yapmışsın. Mecnun gibi görüyorsun kendini ama yarın kıza açılsan kabul etmese 2 ay sonra başka bir kıza aynı hisleri besleyeceksin gibi.

Kimse senin anlattıklarına itiraz etmiyor. Sen gelip normalde konuşurum da şimdi beceremedim diye anlatıyorsun da bu olayı buradaki insanlar çözemeyecek. Bizim buna tamam o zaman demekten başka bir cevabımız yok. Orasını da anladık tamam becerememişsin. İnsanlar da git konuş diyor ben dahil sen de hayır diyorsun. Bizi değil kendini veya kızı ikna edeceksin.

Birine söyleceksen de onu yap. Bunu yine bize temellendirmen gerekmiyor. Bu konuşmaları kıza yapman gerekmiyor mu bize niye yapıyorsun? Başka biriyle laf taşırsın sonra kızla görüşme ayarlarsan o zaman ona dersin bak ben normalde konuşurum da öyle oldu böyle oldu diye. Yerse yer.

Geri