Ilk animem aot cogu kisi gibi ve begendim böyle dönüşümlü felan animeler varsa güzel olur masamune kun no revenge izledim böyle tatlı lise aşk eğlence karişik animeler olursada güzel olur lookism de izledim oda çok güzel buna benzerde önerirseniz sevinirim narutoda 100. Bölümlerdeyim ona devam edicem başka öneriniz varmi masamune kun ve lookism benzeri olursa sevinirim ve masamune kun'un 2.sezonu 2 ay önce fln çıkıcak diyolarda halen çıkmadı nerden önerebilirim asıl tarihi
-AOT Tarzı (titanlara yaratık gözüyle bakıyorum) çünkü önereceğim animede yaratıklar var -->Jujutsu Kaisen veya Kimetsu no Yaiba
-Ben AOT'yi izledim ama böyle insanların birbirine girdiği kanlı seri istiyorum diyorsan -->Vinland Saga
-Çok dram içermeyen inanılmaz tatlı romantizm arıyorsan -->Taishou Otome Otogibanashi (inan aksiyon serilerde bile ağlamayı başarabilen bir insanım
-Masamune-kun gibi hafif harem ögeleri içeren romantizm arıyorsan -->Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
-Eğer reenkarnasyon temalı (insan-insan) ve gerçekten kaliteli olarak -->Mushoku Tensei (Bir çok weeb'e göre reenkarnasyon temasının atalarından novelinden dolayı)
-Reenkarnasyon güzelmiş bundan devam ederim diyorsan -->Tate no Yuusha no Nariagari
-Ya bugün bir şey yapasım yok tembellik modumdayım chill chill oturacağım diyorsan -->Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
-Yaşamdan kesit temalı yeri geldiğinde mutluluk yeri geldiğinde aksiyon içeren bilimkurgu okul serisi -->Mairimashita! Iruma-kun
-Aksiyon ve müzikal birleşirse ne olur sonu da böyle soslu dram diyorsan -->Takt Op. Destiny (halen ilk bölümünü arada açar izlerim tüylerimi diken diken eder
-Yemek ve çıplaklık birleşirse ne olur merak ediyorsan -->Shokugeki no Souma
VE BONUS CHAD SERİSİ -->CODE GEASS
Konu sahibine not: Anime dünyası fazlası ile geniş sana önerebilceğim binlerce olmasa da yüzlerce seri var liseden beri hayatıma giren anime ile beraber onun bağımlılığı beni webtoonlara (lookism orjinalde bir webtoondur okumanı da öneririm) onlar da beni novel'lara yöneltti) bunun ucu yok haberin olsun
Bana söyleneceklere not: Vay efendim bu niye yok şunu ekleseydin demeyin baya animeye giriş 101 gibi seriler önerdim evet bazı seriler biraz falsolu olabilir ama bana sorsanız izlerken en çok eğlendiğim seriler harem başlığı altında izlediğim seriler oldu bana ne Titanlardan (yaşım gayet büyük)