Neler Yeni

Anime Önerisi Lütfen

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Ilk animem aot cogu kisi gibi ve begendim böyle dönüşümlü felan animeler varsa güzel olur masamune kun no revenge izledim böyle tatlı lise aşk eğlence karişik animeler olursada güzel olur lookism de izledim oda çok güzel buna benzerde önerirseniz sevinirim narutoda 100. Bölümlerdeyim ona devam edicem başka öneriniz varmi masamune kun ve lookism benzeri olursa sevinirim ve masamune kun'un 2.sezonu 2 ay önce fln çıkıcak diyolarda halen çıkmadı nerden önerebilirim asıl tarihi

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
Ilk animem aot cogu kisi gibi ve begendim böyle dönüşümlü felan animeler varsa güzel olur masamune kun no revenge izledim böyle tatlı lise aşk eğlence karişik animeler olursada güzel olur lookism de izledim oda çok güzel buna benzerde önerirseniz sevinirim narutoda 100. Bölümlerdeyim ona devam edicem başka öneriniz varmi masamune kun ve lookism benzeri olursa sevinirim ve masamune kun'un 2.sezonu 2 ay önce fln çıkıcak diyolarda halen çıkmadı nerden önerebilirim asıl tarihi
Dönüşümlü istiyorsan "Tensei Shitara Slime Datta ken" baya güzel aşk tarzı istiyorsan Uzaki Chan olabilir

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüşümlü istiyorsan "Tensei Shitara Slime Datta ken" baya güzel aşk tarzı istiyorsan Uzaki Chan olabilir
Hocam dedikleriniz bakıcam peki aot tarzi öneriniz varmi böyle sağlam dönüşünleri olan veya tensei dediğiniz aot tarzimi lookism tarzimi

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
Sağlam dönüşümden kastın ana karakterin güçlü olduğunu varsayıyorum bahsettiğim Tensei Shitara Slime Datta ken Reenkarne animesi onun dışında komedi ve sağlam ana karakter istiyorsan benim favorilerimden one punch man de çok güzel onada göz atabilirsin

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlam dönüşümden kastın ana karakterin güçlü olduğunu varsayıyorum bahsettiğim Tensei Shitara Slime Datta ken Reenkarne animesi onun dışında komedi ve sağlam ana karakter istiyorsan benim favorilerimden one punch man de çok güzel onada göz atabilirsin
One punch man e bakıcam hocam dönüşümden kastım aynı eren gibi 2 formu olsun insan ve dev formu o türde sarıyor çünki

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Anıl

hunter x hunter

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
One punch man e bakıcam hocam dönüşümden kastım aynı eren gibi 2 formu olsun insan ve dev formu o türde sarıyor çünki
Chainsaw man ilgini çekebilir testere formu ve insan olabiliyor onun haricinde Fumetsu no Anata ölen tüm canlılara dönüşebiliyor basitçe öyle açıklayayim

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Chainsaw man ilgini çekebilir testere formu ve insan olabiliyor onun haricinde Fumetsu no Anata ölen tüm canlılara dönüşebiliyor basitçe öyle açıklayayim
Hocam fimetsu ya bakıcam one punc man ve hunt x hunt arasından en beğendiğimi izlocem teşşekürler yardım için

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
-AOT Tarzı (titanlara yaratık gözüyle bakıyorum) çünkü önereceğim animede yaratıklar var -->Jujutsu Kaisen veya Kimetsu no Yaiba
-Ben AOT'yi izledim ama böyle insanların birbirine girdiği kanlı seri istiyorum diyorsan -->Vinland Saga
-Çok dram içermeyen inanılmaz tatlı romantizm arıyorsan -->Taishou Otome Otogibanashi (inan aksiyon serilerde bile ağlamayı başarabilen bir insanım
-Masamune-kun gibi hafif harem ögeleri içeren romantizm arıyorsan -->Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
-Eğer reenkarnasyon temalı (insan-insan) ve gerçekten kaliteli olarak -->Mushoku Tensei (Bir çok weeb'e göre reenkarnasyon temasının atalarından novelinden dolayı)
-Reenkarnasyon güzelmiş bundan devam ederim diyorsan -->Tate no Yuusha no Nariagari
-Ya bugün bir şey yapasım yok tembellik modumdayım chill chill oturacağım diyorsan -->Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
-Yaşamdan kesit temalı yeri geldiğinde mutluluk yeri geldiğinde aksiyon içeren bilimkurgu okul serisi -->Mairimashita! Iruma-kun
-Aksiyon ve müzikal birleşirse ne olur sonu da böyle soslu dram diyorsan -->Takt Op. Destiny (halen ilk bölümünü arada açar izlerim tüylerimi diken diken eder
-Yemek ve çıplaklık birleşirse ne olur merak ediyorsan -->Shokugeki no Souma

VE BONUS CHAD SERİSİ -->CODE GEASS
Konu sahibine not: Anime dünyası fazlası ile geniş sana önerebilceğim binlerce olmasa da yüzlerce seri var liseden beri hayatıma giren anime ile beraber onun bağımlılığı beni webtoonlara (lookism orjinalde bir webtoondur okumanı da öneririm) onlar da beni novel'lara yöneltti) bunun ucu yok haberin olsun

Bana söyleneceklere not: Vay efendim bu niye yok şunu ekleseydin demeyin baya animeye giriş 101 gibi seriler önerdim evet bazı seriler biraz falsolu olabilir ama bana sorsanız izlerken en çok eğlendiğim seriler harem başlığı altında izlediğim seriler oldu bana ne Titanlardan (yaşım gayet büyük)

Son düzenleme:

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
-AOT Tarzı (titanlara yaratık gözüyle bakıyorum) çünkü önereceğim animede yaratıklar var -->Jujutsu Kaisen veya Kimetsu no Yaiba
-Ben AOT'yi izledim ama böyle insanların birbirine girdiği kanlı seri istiyorum diyorsan -->Vinland Saga
-Çok dram içermeyen inanılmaz tatlı romantizm arıyorsan -->Taishou Otome Otogibanashi (inan aksiyon serilerde bile ağlamayı başarabilen bir insanım
-Masamune-kun gibi hafif harem ögeleri içeren romantizm arıyorsan -->Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
-Eğer reenkarnasyon temalı (insan-insan) ve gerçekten kaliteli olarak -->Mushoku Tensei (Bir çok weeb'e göre reenkarnasyon temasının atalarından novelinden dolayı)
-Reenkarnasyon güzelmiş bundan devam ederim diyorsan -->Tate no Yuusha no Nariagari
-Ya bugün bir şey yapasım yok tembellik modumdayım chill chill oturacağım diyorsan -->Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
-yaşamdan kesit temalı yeri geldiğinde mutluluk yeri geldiğinde aksiyon içeren bilimkurgu okul serisi -->Mairimashita! Iruma-kun
-yemek ve çıplaklık birleşirse ne olur merak ediyorsan -->Shokugeki no Souma

VE BONUS CHAD SERİSİ -->CODE GEASS
Konu sahibine not: Anime dünyası fazlası ile geniş sana önerebilceğim binlerce olmasa da yüzlerce seri var liseden beri hayatıma giren anime ile beraber onun bağımlılığı beni webtoonlara (lookism orjinalde bir webtoondur okumanı da öneririm) onlar da beni novel'lara yöneltti)

Bana söyleneceklere not: Vay efendim bu niye yok şunu ekleseydin demeyin baya animeye giriş 101 gibi seriler önerdim evet bazı seriler biraz falsolu olabilir ama bana sorsanız izlerken en çok eğlendiğim seriler harem başlığı altında izlediğim seriler oldu bana ne Titanlardan (yaşım gayet büyük)
Hocam sizin tastaslariniz harbi yenir ne güzel özetlemişiniz

Top Bottom