Neler Yeni

Animeler dinsizliğe neden oluyormuşş(!)

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
fatihle atatürk ayrı bir dehaya
O kısım şüphesiz doğru da benim bahsettiğim Türkiye Cumhuriyeti dönemi. En iyi dönemimizi Erdoğan zamanında gördük sonra yine battık. 100 yıldır aynen böyle bu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet , yine şaka gibi bir açıklama karşıyayız .MHP meclis üyesi Arzu Erdem "e göre animeler aile kültürünü ,aile ahlakını bozuyor ,milli değerleri reddetmeye sebep oluyor üstüne üstelik Dinsizliğe neden oluyormuş

Şahsi fikrim ben bu açıklamayı okurken utandım , sanki ülkenin başka derdi yokmuş gibi çıkıp bu konu hakkında animeler yasaklansın gibi bir açıklama yapması saçmalık , üstelik bu açıklamayı yapan kişi milletin oyu ile seçilmiş bir Meclis üyesi.
Açıkçası siyasiler(Bilmem ne partili değil bildiğin TBMM'de görev yapan milletvekillerine ) saçma seviyesinde ne varsa bir şeyler yapıyorlar yasaklama fenan .
Milletvekilleri son zamanlarda iyicene boş kararlar ve işler yapmaya başladı.
Hepsi de aynı.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bir zamanlar minecraft ı yasaklamaya çalışıyorlardı
bunlar bitmez maalesef, bir şey olursa diye animeci arkadaşlarım günlük anime süresini arttırsın

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Evet , yine şaka gibi bir açıklama karşıyayız .MHP meclis üyesi Arzu Erdem "e göre animeler aile kültürünü ,aile ahlakını bozuyor ,milli değerleri reddetmeye sebep oluyor üstüne üstelik Dinsizliğe neden oluyormuş

Şahsi fikrim ben bu açıklamayı okurken utandım , sanki ülkenin başka derdi yokmuş gibi çıkıp bu konu hakkında animeler yasaklansın gibi bir açıklama yapması saçmalık , üstelik bu açıklamayı yapan kişi milletin oyu ile seçilmiş bir Meclis üyesi.
Yo

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1653160932411.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Şöyle bir toparlama yapmak istiyorum milletvekilinin doğru olduğu yerler var özellikle 10-11 yaşlarda bir yerini kesme yalnızlaşma gibi davranışlar var çünkü o dönem için gördüklerini taklit etme ve etkilenme gayet doğal ancak toplu intihar girişimleri gibi konular yok burası abartılmış bunun için ne yapabiliriz aslında bence çocuğun bu dönemden doğal olarak geçmesi daha mantıklı onu kısıtlamamızdansa yani intihar kendine aşırı zarar verme gibi olaylar olmadıkça kısıtlamamalıyız

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç

yani ben doraemon / death note izledim bu yaşıma kadar ama müslümanım ama bunun nedeni zorunlu islam dersi (din dersi)

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Top Bottom