Ankara Bilgisayarcı Önerisi

Mostinsen

80+
Reaksiyon skoru
9
selamın aleyküm bir sistem topladım internet üzerinden parçaları farklı sitelerden aldım kendim toplarım zannettim ama gece 4-5 saat uğraştım beceremedim. ankara'da bildiğiniz memnun kaldığınız bi bilgisayarcı var mı götürmem lazım. parçalar pahalı her yere götürmeye güvenemiyorum

selamın aleyküm bir sistem topladım internet üzerinden parçaları farklı sitelerden aldım kendim toplarım zannettim ama gece 4-5 saat uğraştım beceremedim. ankara'da bildiğiniz memnun kaldığınız bi bilgisayarcı var mı götürmem lazım. parçalar pahalı her yere götürmeye güvenemiyorum
hangi parçalarda sıkıntı yaşadınız

Buradan sıkıntılarını yaz beraber toplarız bilgisayarcıya bulaşma.

hangi parçalarda sıkıntı yaşadınız
Kablolarda sorun yaşadım. Tüm parçaları yerine taktım en son psu kablolarını anakarta ekran kartına ve işlemcinin üzerindeki 8+8 olan ikiliye taktım. Ancak küçük pinleri beceremedim diye düşünüyorum sorunun nerede olduğunu da tam bilmiyorum.

Kablolarda sorun yaşadım. Tüm parçaları yerine taktım en son psu kablolarını anakarta ekran kartına ve işlemcinin üzerindeki 8+8 olan ikiliye taktım. Ancak küçük pinleri beceremedim diye düşünüyorum sorunun nerede olduğunu da tam bilmiyorum.
Şu videoya baktınız mı ?

Sistem çalışmıyor mu sorun nedir tam olarak ?
Bir bilgisayarcıya gittim adam baktı her şey doğru görünüyor dedi. Başka bi psu ile denedi çalıştı sistem. Kırk yıl düşünsem de aklıma gelmezdi sıfır aldığım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,200
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri