Neler Yeni

Ankara-İstanbul en ucuz ulaşım yolu ?

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
İyi akşamlar Ankarada oturuyorum ve ilk kez yd na çıkacağım ve biletim istanbuldan istanbula sizce ankaradan en ucuz ne ile gidebilirim blabla geliyor benim aklıma 300tl fln fakat daha önce kullanmadım ve saat vn şeyler önemli uçak için tren ve otobüste biraz pahalı kısıtlı bir bütçem var gezi için

sabah 6 da fln orada olmam lazım 30,40dk da da havaalanına gidebilmem lazım

Son düzenleme:

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
cc ds
başka şehirden gelen otobüse binersen 300-400 civarına gidersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kağan
ben aktif olarak blabla kullanıyorum çok uyguma geliyor kimi zaman ücret almadıkları oluyor öğrenciyim diye ama zaman saat problemin varsa bazen esnemeler ya da iptaller olabiliyor ona dikkat et.en garantisi tren ama şu an pahalı biraz 665 tl gibi bi ücreti var öğrenci için. Otobüsler de uygun 300-350’TL'ye bulabilirsin otobüs. En son çare otostop bile iş yapıyor bu arada. Yurtdışı seyahatinde de yardımcı olabilirim bu arada aklına takılan bi şeyin varsa ya da neleri uyguna getirmek istiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aktif olarak blabla kullanıyorum çok uyguma geliyor kimi zaman ücret almadıkları oluyor öğrenciyim diye ama zaman saat problemin varsa bazen esnemeler ya da iptaller olabiliyor ona dikkat et.en garantisi tren ama şu an pahalı biraz 665 tl gibi bi ücreti var öğrenci için. Otobüsler de uygun 300-350’TL'ye bulabilirsin otobüs. En son çare otostop bile iş yapıyor bu arada. Yurtdışı seyahatinde de yardımcı olabilirim bu arada aklına takılan bi şeyin varsa ya da neleri uyguna getirmek istiyorsan
Uçak saatin kaçta bu arada sabihadan mı yoksa ist’ten mi

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Bu martı tag bu kadar yasak Ken blabla nasıl kullanılıyor tr de
Ben de önercektim öğrenciyken hep öyle paylaşımlı yolculuk yapıyordum büyğk ihtimalle taksici kalantor abilerin rantı olmadığı için devam ediyor
Bilmiyorum 100civarı yolculuk yapmışımdır 2018’den beri aktif kullanıyorum şu an için bi problem yaşamadım.
Ben de yolcuyken problem yaşamadım fakat sürücü olduğum zaman aranması olan bi yolcu binmişti çevirmede alıp götürmüşlerdi narkotikci abiler saolsun arabamı didik didik edip bırakmışlardı öyle canları saolsun
Eğer paylaşımlı yolculuk yapıcaksanız kişilerin onaylı hesap olmasına ve en az 4.0 puan ortalaması olmasına yolculuk yorumlarına puanlarına dikkat edin lütfen ucuza geliyor evet fakat olası kötü bir durumda mahkemede adınızı söyleyemeden 6 ay geçiyor

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uçak saatin kaçta bu arada sabihadan mı yoksa ist’ten mi
Teşekkürler sabihadan bineceğim uçuş saatim 8:45 2,3 saat erken gitsem yeter diye düşünüyorum yani 6 gibi felan sabihada olsam iyi olur gibi seyahat olaraktak üsküpe gideceğim 5 gün biraz uzun ama zaten ucuz bir ülke heralde araştırmalarıma göre hostelde kalırsam 5 günlük konaklama 1,5k ya felan geliyor

Otobüste şu an uygun saate bulamadım trendede uygun saatlerde hızlı tren yok olmazsa normal trenle giderim

blabla da bulamadım yine uygun saatler bakalım belki gece ćıkan biri olur 3 gibi felan gidiş olursa isimi garantiye alıp onla gider beklerim

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hızlı tren net öğrenci isen indirimde oluyor otobüs çok yorar uçakta pahalı kaçar ama en Hızlısı o

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Hızlı tren net öğrenci isen indirimde oluyor otobüs çok yorar uçakta pahalı kaçar ama en Hızlısı o
Bu dönem dersim yoktu kayıt yenilememiştim yararlanamıyorumdur heralde bakalım uygun saate normal tren var bi tek belki onla giderim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kağan
Teşekkürler sabihadan bineceğim uçuş saatim 8:45 2,3 saat erken gitsem yeter diye düşünüyorum yani 6 gibi felan sabihada olsam iyi olur gibi seyahat olaraktak üsküpe gideceğim 5 gün biraz uzun ama zaten ucuz bir ülke heralde araştırmalarıma göre hostelde kalırsam 5 günlük konaklama 1,5k ya felan geliyor

Otobüste şu an uygun saate bulamadım trendede uygun saatlerde hızlı tren yok olmazsa normal trenle giderim

blabla da bulamadım yine uygun saatler bakalım belki gece ćıkan biri olur 3 gibi felan gidiş olursa isimi garantiye alıp onla gider beklerim
Dün üsküpten geldim daha uygun bi yer ama gelişmemiş bi yer yapacak çok şey bulamayabilirsin 4 gün kaldım orada

Dün üsküpten geldim daha uygun bi yer ama gelişmemiş bi yer yapacak çok şey bulamayabilirsin 4 gün kaldım orada
Ve orada herkes türkçe biliyor ve inanılmaz bi türk popülasyonu var. Türk çarşısı vs var. Orada yaşayan makedonlar bile türkçe biliyor. Alkol fiyatları ucuz. Yemek kültürleri çok fazla yok. Doğru düzgün Yiyecek bi şey yok

Ve orada herkes türkçe biliyor ve inanılmaz bi türk popülasyonu var. Türk çarşısı vs var. Orada yaşayan makedonlar bile türkçe biliyor. Alkol fiyatları ucuz. Yemek kültürleri çok fazla yok. Doğru düzgün Yiyecek bi şey yok
Sabiha gökçen büyük bi havalimanı çok geçe bırakma derim aradığın kapıyı bulmakta zorlanabilirsin. 2saat öncesinde orada ol ben üsküpten dönerken son 4 dakika kala yetiştim kapıya hiç yaşamak istemeyeceğin bi stres 😅

Bu dönem dersim yoktu kayıt yenilememiştim yararlanamıyorumdur heralde bakalım uygun saate normal tren var bi tek belki onla giderim
Öğrenci olduğuna bakmıyolar 26’yaşından küçüksen yararlanabilirsin veya 25’de olabilir öğrenci şart değil genç olarak al biletini

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Sabiha gökçen büyük bi havalimanı çok geçe bırakma derim aradığın kapıyı bulmakta zorlanabilirsin. 2saat öncesinde orada ol ben üsküpten dönerken son 4 dakika kala yetiştim kapıya hiç yaşamak istemeyeceğin bi stres 😅

Öğrenci olduğuna bakmıyolar 26’yaşından küçüksen yararlanabilirsin veya 25’de olabilir öğrenci şart değil genç olarak al biletini
Teşekkürler bakayım bir gün kuru fasulye, bir gün köfte yerim birde matkaya giderim bide hac a giderim baskada birsey pek yok dediginiz gibi hrlde kanyona gittiniz mi otobüs ile mi gittiniz bütcem kisitli oldugu için otobusle gitmeyi dusunuyorumda ben

Daha ònce turla batuma gittim fakat onu pek saymiyorum tek basima ilk defa gidecegim ònden alistirma olur gibi geliyor bana sırf ondan gidiyorum diyebilirim. Tecrübe olsun diye sonrada balkan turuna gitmeyi dusunuyorum o daha mantikli fakat şuan bütçem pek yok simdi gitmesem sonra turla gitsem diyorum bu seferde uzatmis olacagim

Bileti 1600tl ya almistim valiz ile birlikte 2300e falan geliyor istanbula git gel harç pulu felan gitmesi 3200tl ye fln geliyor

Top Bottom