- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana çok güzel sözler söylerdim burda ama nasıl olsa banlanacaksın karşılığı olmayacak dediklerimin
Ne şakası kardeşim saat 3 gibi 100 kişi olduğunu ogrendigimde Polatlıyı yeni geçmiştik. 03:30 da Aşti ye indim geri bilet aldım hala Eskişehir e varamadim otobusteyimŞaka olmalı bence
Olum sen bana hiç bi cacık diyemezsinSana çok güzel sözler söylerdim burda ama nasıl olsa banlanacaksın karşılığı olmayacak dediklerimin
Ne şakası kardeşim saat 3 gibi 100 kişi olduğunu ogrendigimde Polatlıyı yeni geçmiştik. 03:30 da Aşti ye indim geri bilet aldım hala Eskişehir e varamadim otobusteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olum sen bana hiç bi cacık diyemezsin
Sen bi cacıksın, hem de en hıyarlısından.Olum sen bana hiç bi cacık diyemezsin
Şuan ironiyse komik ironi değilse daha da komikNe şakası kardeşim saat 3 gibi 100 kişi olduğunu ogrendigimde Polatlıyı yeni geçmiştik. 03:30 da Aşti ye indim geri bilet aldım hala Eskişehir e varamadim otobusteyim
Olum sen bana hiç bi cacık diyemezsin
Gece 2 de 100 kişi olacak kadar çok istiyorlarsa donaaa donnaaaaa beklesinler ohh inşallah yağmur yağar ayaz çıkarne diyorsun kardeşim ağzını topla oradaki insanlar keyfen mi duruyor sistem almak için oradalar
Olum ironi falan değil ne ironisi lan Sivrihisar da moladayizŞuan ironiyse komik ironi değilse daha da komik
İnşallah bende öyle düşünmek istiyorumSondaki gülmeden anlaşılıyor ironisine yazmış sanırım arkadaş
Şu mesajı gördüm ya aileme güzel eğitiminden dolayı kendi adıma teşekkür ediyorumGece 2 de 100 kişi olacak kadar çok istiyorlarsa donaaa donnaaaaa beklesinler ohh inşallah yağmur yağar ayaz çıkar
Olum ironi falan değil ne ironisi lan Sivrihisar da moladayiz
Sana müstahak kardeşim benim gözünü seveyim banlanmadan çık forumdan başkasını da banlatmaGece 2 de 100 kişi olacak kadar çok istiyorlarsa donaaa donnaaaaa beklesinler ohh inşallah yağmur yağar ayaz çıkar
Lan velet senin o ağzını buzerdim orada olsaydim bi daha bilmedigin adamlarla boyle konusamazdinSen bi cacıksın, hem de en hıyarlısından.
Hocam bende daha Karabük'ten geldim erken gelseydinizGece 2 de 100 kişi olacak kadar çok istiyorlarsa donaaa donnaaaaa beklesinler ohh inşallah yağmur yağar ayaz çıkar
Sen çok komik birine benziyorsun anlaşılan en kısa sürede ban Yemen dilediği ileYağmur duası Arapça metni Türkçe okunuşu:
Allahümme eskına'l-ğayse ve la tec'alna mine'l-kanitin. Allahümme inne bi'l-biladi vel'ibadi ve'l-halkı mine'l-levai ve'd-danki ma la neşku illa ileyke. Allahümme enbit lenezzer'a ve eddir lena'd-dar'a ve eskına min berakati's-semai.Ve enbit lena min berekati'l-ardı.