Neler Yeni

ANKARA İTOPYA 100 KİŞİ OLDU

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Sıra olsaydı sende olacaktın :(
Bak kardeşim sıra olsaydı bende olacaktım. Benim ilk yazdığım mesaja git bak adamlar yazıyor yok ayağım uyuştu bacağım tutmuyor bunu göze almadiysan gece 12 de kalkıp gitmeyecen. Bizde Eskişehir d n kalkıp geldik yol parası verdik daha Polatlıda 100 kişi olduğunu öğrendik herşeyin bedeli var oraya gittiysen donacan aglamayacan sabahta 1 2 bin lira ucuza bilgisayar alacan neyine agliyonuz bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan ben 150 lira yol parası verdim uykumdan oldum hala yoldayım ağlamıyorum bunlar sırada bekliyoz diye ağlıyorlar. Benim sıkıntım bunlarla anladınn?

Zerons

80+
Bak kardeşim sıra olsaydı bende olacaktım. Benim ilk yazdığım mesaja git bak adamlar yazıyor yok ayağım uyuştu bacağım tutmuyor bunu göze almadiysan gece 12 de kalkıp gitmeyecen. Bizde Eskişehir d n kalkıp geldik yol parası verdik daha Polatlıda 100 kişi olduğunu öğrendik herşeyin bedeli var oraya gittiysen donacan aglamayacan sabahta 1 2 bin lira ucuza bilgisayar alacan neyine agliyonuz bide

Ulan ben 150 lira yol parası verdim uykumdan oldum hala yoldayım ağlamıyorum bunlar sırada bekliyoz diye ağlıyorlar. Benim sıkıntım bunlarla anladınn?
Biz ağlamıyoruz sıramızda bekliyoruz sen gelmişsin inşallah yağmur yağar diyerek yağmur duası atıyorsun burda ağlayan kim?

En İyi Cevap
3
Çok garip durum gerçekten :D

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Biz ağlamıyoruz sıramızda bekliyoruz sen gelmişsin inşallah yağmur yağar diyerek yağmur duası atıyorsun burda ağlayan kim?
Lan çocuk ayağımı hissetmiyorum bacağım dondu söyleyin dükkanı erken açsınlar diye ağlayan siz değil misiniz ? İyiki bi sıraya girdiniz tek derdiniz kendiniz koçum bak izmirden adam otobüsle geliyordu yolda sıra doldu ben Eskişehir den geliyordum ve kimbilir daha kaç kişi var böyle yolda öğrenen sizin tek derdiniz nazik poponuzun donması

Biz ağlamıyorken siz soğuktan donduk dükkanı erken açın diye aglayamazsiniz. Biz gelseydik bizde bu sogukta bekleyecektik dona dona bekleyeceksin

Bizde donmayı göze alarak yola çıktık paramız dan ve uykumuzdan olduk bir tane şehir dışından gelirken sıranın dolduğunu öğrenip ağlayan adama denk gelmedim siz sıraya girmissiniz üstüne donuyoruz bi tarafımızı hissetmiyoruz diye agliyonuz lan bizi deli etmeyin siranizi bekleyin

wake up to reality

80+ Silver
Ben internet sistesinde bekledim hemen almadım, dedim gigabyte veya rog gelirse diye. Sonra dedim Asus da olur. Sonra 5 kere sepete ekledim site çöktü hepsinde ürün sepetten gitti bu sefer de alamadım.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Ben internet sistesinde bekledim hemen almadım, dedim gigabyte veya rog gelirse diye. Sonra dedim Asus da olur. Sonra 5 kere sepete ekledim site çöktü hepsinde ürün sepetten gitti bu sefer de alamadım.
Valla kardeşim maksat sadece para kazanmak değil insanlara yararlı olmak olsa özelleştirilme seçimi sunulur ve her hesap 1 kez sipariş verebilir. Bu sistemlerin amacı anında satılıp nakit kazanmak bir nevi kredi çekmek gibi düşünebilirsin faizsiz kredi

wake up to reality

80+ Silver
Valla kardeşim maksat sadece para kazanmak değil insanlara yararlı olmak olsa özelleştirilme seçimi sunulur ve her hesap 1 kez sipariş verebilir. Bu sistemlerin amacı anında satılıp nakit kazanmak bir nevi kredi çekmek gibi düşünebilirsin faizsiz kredi
Hocam 5 kez derken ekledim site çöktü sepetten gitti, ekledim site çöktü sepetten gitti. Yani 5 kere bu durumu yaşadım. 5 tane almaya çalışmadım. Ben sadece daha iyi model ekran kartı olsun dedim bu sefer de alamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Yoksa kimse babasının oğluna zararına mal vermez bu sistemlerinde gayet güzel kâr marjı var sürümden kazanma olayı

Hocam 5 kez derken ekledim site çöktü sepetten gitti, ekledim site çöktü sepetten gitti. Yani 5 kere bu durumu yaşadım. 5 tane almaya çalışmadım. Ben sadece daha iyi model ekran kartı olsun dedim bu sefer de alamadım.
Ben 20:01 de sepete ekledim kardeşim 😂 ben seni anladım alabildik mi diye sorarsan seninle ayni problemi yasadim

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr

wake up to reality

80+ Silver
20:01 de sepete ekledim kardeşim 😂 ben seni anladım alabildik mi diye sorarsan seninle ayni problemi yasadim
Koskoca İtopya yeni mağazalar falan açıyor, kaç tl para kazanıyorlar siteyi hâlâ doğru düzgün hâle getiremediler. Siteyi guncellediler bir bakıyorsun tasarim değişmiş site yine çöküyor.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Koskoca İtopya yeni mağazalar falan açıyor, kaç TL para kazanıyorlar siteyi hâlâ doğru düzgün hâle getiremediler. Siteyi guncellediler bir bakıyorsun tasarim değişmiş site yine çöküyor.
Onlar için senin benim mağdur olmamızın hiç bir önemi yok onlar yinede sistemlerini satıyorlar paralarını kazanıyorlar onların tek düşüncesi bu sen alamazsan başkası alir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,140
Üyeler
161,237
Son üye
burakgundogdu
Top Bottom