Neler Yeni

ankara medipol elektrik elektronik vs türk hava kurumu bilgisayar mühendisliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
samet
Öncelikle selamlar dostlar. Geçen sene yks de 86 bin sıralama yaptım. Bu sene okuduğum bölümde mutlu olmadığım için bu 2 üniversiteden birine geçeceğim. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Cevaplarınızı bekliyorum. ( 2 side %50 burslu )

Selin0935

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selin D.
Bilgisayar mühendisliği kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama türk hava kurumu üniversitesi batmış bir üniversite gitme gibi duyumlar alıyorum. Onlar olmasa zaten benim hayalim küçüklükten beri bilgisayar mühendisi olmaktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz
thk yerine medipol daha iyidir bence ama medipol yeni olması insanı korkutuyor

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Öncelikle selamlar dostlar. Geçen sene yks de 86 bin sıralama yaptım. Bu sene okuduğum bölümde mutlu olmadığım için bu 2 üniversiteden birine geçeceğim. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Cevaplarınızı bekliyorum. ( 2 side %50 burslu )
kanka ankara medipol bk gibi uni gelme diyim sana

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
neden bok gibidir biraz acar mısın
elektrik bölümünü tam bilmiyorum ama genel olarak hocalardan yeterlilik göremediklerini belirtiyor diğer arkadaşlarımda saçma sapan bir sistemi var. Daha sene başında 5-6 qrkadaşım sistemsel sorunları nedeniyle (okulun sistemi) anadal derslerinden kaldılar. Şahsen bu durum beni aşşırı sinirlendirdi. (Hocalar maillere cevap cermeye tenezzül etmiyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz
elektrik bölümünü tam bilmiyorum ama genel olarak hocalardan yeterlilik göremediklerini belirtiyor diğer arkadaşlarımda saçma sapan bir sistemi var. Daha sene başında 5-6 qrkadaşım sistemsel sorunları nedeniyle (okulun sistemi) anadal derslerinden kaldılar. Şahsen bu durum beni aşşırı sinirlendirdi. (Hocalar maillere cevap cermeye tenezzül etmiyor)
hocam bilgisayar mühendisliğinden birkaç kişiyle konuştum sıkıntı olmadığını bölüm başkanı ve profların odtü bilkent gibi okullardan mezun olduğunu belirtti ya buradaki bilgisayar mühendisliğini yazacağım ya da karabük falan yazacağım çok arada kaldım

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
hocam bilgisayar mühendisliğinden birkaç kişiyle konuştum sıkıntı olmadığını bölüm başkanı ve profların odtü bilkent gibi okullardan mezun olduğunu belirtti ya buradaki bilgisayar mühendisliğini yazacağım ya da karabük falan yazacağım çok arada kaldım
Dediğim gibi o bölümler hakkında pek bilgim yok tecrübeli arkadaşların varsa onları dinle

Top Bottom