Neler Yeni

Ankara'da drift yapan şahincinin aracını halk pert etti!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ankara'da mahalle arasında yüksek sesle müzik dinleyip drift yapan sürücüye yapılan tüm uyarılara rağmen halkı rahatsız etmeye devam etti. Duruma tahammül edemeyen mahalleli ehliyetsiz çocuğu darp edip aracını da devirip pert ettiler.

1656238669874.png
1656238685692.png
1656238701085.png
1656238718624.png

Kaynak: Medyaankara

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Aramışlardır muhakkak ama demekki aracı süren umursamıyor halkda dayanamamış artık.
Ne olursa olsun bu yapılan hoş değil. Göz dağı verip korkutabilirlerdi bence. Orada ne yaşandı anlık olarak neler denendi bilemem ama yani gösterilen olarak halk sanki bi aşırı tepki verip direk linçlemiş gibi gösteriliyor. Hatta halkı haklı çıkarmak için sürücünün ehliyetsiz olduğu bilgisi bile verilmiş. Sürücüyü yaptığından ötürü savunmuyorum elbette ama hak ettiği bu değildi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bir yandan ellerine sağlık iyi yapmışlar diyorum. Öte yandan her sorunu böyle çözmeye kalkarsak ne hale geliriz emin olamıyorum. Daha önce polis bilgilendirildiği halde bir işlem yapılmadıysa haklılık payı da var şimdi insanların. Motosikletliler de modifiye egzozlarla sokak aralarında gazlayınca içimde pek iyi hisler uyanmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Ne olursa olsun bu yapılan hoş değil. Göz dağı verip korkutabilirlerdi bence. Orada ne yaşandı anlık olarak neler denendi bilemem ama yani gösterilen olarak halk sanki bi aşırı tepki verip direk linçlemiş gibi gösteriliyor. Hatta halkı haklı çıkarmak için sürücünün ehliyetsiz olduğu bilgisi bile verilmiş. Sürücüyü yaptığından ötürü savunmuyorum elbette ama hak ettiği bu değildi.
kanka inan süren adam bu raddaye getirdiyse ne ilk defa geçiyodur ordan ne de göz dağıyla bırakcak adamdır öyle dısardan göründüğü gibi humanist işler değil bunlar

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Araba için diyorum, iyi olmuş. Şu çağ dışı arabalar artık hurdalığa gitmeli. Özellikle Tofaş.
Türkiye Halk fakir olunca mecbur biniyorlar maalesef.
Zaten araba lüks bu ülkede Fiat egea ve Renault Clio veya Megane arabalar bile lüks oldular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Tofaşcılar çoğu böyle diye biliyorum birde BMW 90 modelleri drift atanlar var diye biliyorum

José Mourinho

80+ Silver
Tofaş işte. Bu arabalar eski kaşarın sert kısmını keser gibi ortadan ayrılıyo

Türkiye Halk fakir olunca mecbur biniyorlar maalesef.
Zaten araba lüks bu ülkede Fiat egea ve Renault Clio veya Megane arabalar bile lüks oldular.

Bu arada Tofaşcılar çoğu böyle diye biliyorum birde BMW 90 modelleri drift atanlar var diye biliyorum
BWM de drift atmayanda ne biliyim :kekw:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR