Neler Yeni

Ankara'da drift yapan şahincinin aracını halk pert etti!

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Ne diyon dayı, git Audi Quattro, Mercedes 4Matic veya BMW XDrive sür de bakim kim dağdan iyi çıkıyor gör. Tofaş ön çeker, büyük ihtimalle senin bahsettiğin modeller de arka çeker.

Ek olarakta gönlüm tabi el vermez, o arabaları ben zaten dağa çıkmak için değil şehirde gezmek veya piyasa yapmak için alıyorum (çoğu halkın ağzından söyledim). Dağa çıksam altıma Jeep tarzı bir şey alırım.
1 Tofaş arkadan itiş 2 xDrive ve 4matic orda yolda kalır Quattro yara yara geçer 3 Tofaş zaten hiz arabası değildir ağır ağır kullanmak içindir köy yolunda taşa da carpsan için acımaz ucuz araba diye ama pahalı bir araçla kiyamazsin jeep in parçası pahalı 4 tofaşla zaten piyasa yapılmaz BMW F30 alırsın onla piyasa yaparsın Tofaş kullanan adam arabasını sevdiği için Tofaş kullanır piyasa yapmak için değil ayrıca tofascilarin çoğu aracın nostaji ve mekanik olmasını seviyor arabada on camlar ve farlar harici elektrikli bir şey yok herşek mekanik ve ben dahil cogu tofasci bu yüzden biniyor/seviyor tofasi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbi mi, la rezil oldukta neyse.

Tofaş ile BMW arasında Tofaş hadi aldı diyelim de Tofaş ile Audi arasında kapışma olsa Tofaş asla alamaz.
BMW 540i 286hp Tofaş alıyor videosu var Audi mersedesi de çoğu modellerine saplar (rs/m/amg demeyin akıl sağlığınızı sorgularim)

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
1 Tofaş arkadan itiş 2 xDrive ve 4matic orda yolda kalır Quattro yara yara geçer 3 Tofaş zaten hiz arabası değildir ağır ağır kullanmak içindir köy yolunda taşa da carpsan için acımaz ucuz araba diye ama pahalı bir araçla kiyamazsin jeep in parçası pahalı 4 tofaşla zaten piyasa yapılmaz BMW F30 alırsın onla piyasa yaparsın Tofaş kullanan adam arabasını sevdiği için Tofaş kullanır piyasa yapmak için değil ayrıca tofascilarin çoğu aracın nostaji ve mekanik olmasını seviyor arabada on camlar ve farlar harici elektrikli bir şey yok herşek mekanik ve ben dahil cogu tofasci bu yüzden biniyor/seviyor tofasi

BMW 540i 286hp Tofaş alıyor videosu var Audi mersedesi de çoğu modellerine saplar (rs/m/amg demeyin akıl sağlığınızı sorgularim)
Komikmiş.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
iyi olmuş sabah kahve de çalışıp akşam gaz alıp gezen tayfa bunlar

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Attığın araba RWD. Ben xDrive'dan bahsettim. Ek olarak bu araba olması gerektiği gibi değil. Yorumlarda da tartışılmış ve video sahibi "Videodan sonra 30 bin masraf yapıldı." demiş. Gerçekten sadece videoya bakıp böyle karşı çıkmakla uğraşırsan sana sadece güler geçerim. Ha sen de sonrasında Tofaş'ın nereden çektiğini yanlış bildiğimi söyledin, eyvallah. O konuda haklısın ama en azından ben yanlış söyledikten sonra sözümü geri aldım. Sen yanlış ile konuşmaya devam ediyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Attığın araba RWD. Ben xDrive'dan bahsettim. Ek olarak bu araba olması gerektiği gibi değil. Yorumlarda da tartışılmış ve video sahibi "Videodan sonra 30 bin masraf yapıldı." demiş. Gerçekten sadece videoya bakıp böyle karşı çıkmakla uğraşırsan sana sadece güler geçerim. Ha sen de sonrasında Tofaş'ın nereden çektiğini yanlış bildiğimi söyledin, eyvallah. O konuda haklısın ama en azından ben yanlış söyledikten sonra sözümü geri aldım. Sen yanlış ile konuşmaya devam ediyorsun.
Knk ben xDrive ye sapliyor demedim öğle bir şey dediysem özür dilerim çok bakmıyorum foruma unutmuş olabilirim ayrıca araç yüklü stock değil yani senin demek istediğini anladım normal Tofaş tabii ki geçemez ben aslında espirisine atmıştım videoyu 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf

Hocam akıl sağlığınızdan şüphe ediyorum. 540i'nin atmosferik stok bir motora sahip olduğunu biliyorsunuz değil mi? Yüklü 1 ton turbo şahinle kıyaslamak nedir? Kıyaslamayı yapacaksanız adil yapmalısınız.

Piyasa yapmak isteyen F30 alsın diyorsunuz da adamın bütçesi Şahin'e Doğan'a yetiyor. Parçası ve işçiliği de BMW'ye nazaran 3 kat daha ucuz. Arka çeker olmasa 20-30 yaş tayfanın kuş serisine merak salacağını hiç sanmıyorum.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Haklılar ellerine sağlık geceliğin birisi gelicek uykunun içine edicek düşününce hak veriyorum. Polisi arasalar da çözüm bulamadılarsa son çare olarak yapmış olabilirler bu tip tilt edici insanlar laftan anlamaz genelde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Hocam akıl sağlığınızdan şüphe ediyorum. 540i'nin atmosferik stok bir motora sahip olduğunu biliyorsunuz değil mi? Yüklü 1 ton turbo şahinle kıyaslamak nedir? Kıyaslamayı yapacaksanız adil yapmalısınız.

Piyasa yapmak isteyen F30 alsın diyorsunuz da adamın bütçesi Şahin'e Doğan'a yetiyor. Parçası ve işçiliği de BMW'ye nazaran 3 kat daha ucuz. Arka çeker olmasa 20-30 yaş tayfanın kuş serisine merak salacağını hiç sanmıyorum.
Tofaş tabii ki geçemez ben aslında espirisine atmıştım videoyu
Knk yazmışım espirisine tabii ki ben de aynen dediğin gibi katılıyorum parası yetmeyen BMW yerine tofaşa biniyor bir de arkadan ısıt olunca yanliyorlar ama bazı arkadaşlar sürekli yürüyen tabut diyorlar tamam öyle mi öyle ama artık bazıları bkunu çıkardı afedersin yürüyen tabut diyenler binmesinnolur biter ben BMW ciyim ama Tofaş da benim için bir aşktır BMWye zamanında paramız yetmezken tofaşla gezer tofaşla yanlardik

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Knk yazmışım espirisine tabii ki ben de aynen dediğin gibi katılıyorum parası yetmeyen BMW yerine tofaşa biniyor bir de arkadan ısıt olunca yanliyorlar ama bazı arkadaşlar sürekli yürüyen tabut diyorlar tamam öyle mi öyle ama artık bazıları bkunu çıkardı afedersin yürüyen tabut diyenler binmesinnolur biter ben BMW ciyim ama Tofaş da benim için bir aşktır BMWye zamanında paramız yetmezken tofaşla gezer tofaşla yanlardik
Yürüyen tabut biraz sert bir tabir ama kısmen doğru. +18 içerik olduğundan çoğu sosyal medya platformunda göremeyeceğin içerikler izledim yandex'e kayıtlı. Adam 130la giderken kafadan kaymaya başlıyor ve 8 parça oluyor araç. İçindekiler emniyet kemeri taksa ne olur? Aracın b sütunu komple kopuyor. Ancak bu aracın sorunu değil. Yıllardır süregelen el değiştirmeden kaynaklı sorunlar bunlar. Araç belki 50. el olmuş çürümeyen yeri kalmamış. Sen bu araca nasıl güveniyorsun arkadaş. (araçtaki herkes kaldırımda ölü durumdaydı)

ÖrdekAbi

80+ Silver
Top Bottom