Neler Yeni

Ankaradan bayram tatilinde gezilecek şehir önerileri

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert Kazanan
Ankarada yaşıyorum bayram tatili sebebiyle kız arkadaşımla gezebileceğimiz bir tatil düşünüyorum, önerileriniz var mı şura olur bura olur dedğiniz, arabayla gitmeyi planlıyoruz, kapadokya konya sivas hariç :)
Bu arada Sinop düşünüyorum ankaradan 5.30 saat sinop önerir misiniz, bayramlarda giden var mı ya da

mfm125

80+ Silver
Ankarada yaşıyorum bayram tatili sebebiyle kız arkadaşımla gezebileceğimiz bir tatil düşünüyorum, önerileriniz var mı şura olur bura olur dedğiniz, arabayla gitmeyi planlıyoruz, kapadokya konya sivas hariç :)
Bu arada Sinop düşünüyorum ankaradan 5.30 saat sinop önerir misiniz, bayramlarda giden var mı ya da
Valla İstanbul'a gelmede nereye gidersen git adım atılacak yer olmuyor bayramda biz evde duruyoz.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Buğra Aykaç
2017 gibi Sinop'a sınıfça gitmiştik gayet güzel yerleri vardı hatırladığım kadarıyla

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
okr
bartın amasra inkum güzelcehisar.

Top Bottom