Neler Yeni

anker kulaklık alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kıvsnç Yıldırım
Kanka sence buds 2 mi yoksa buds 2 pro ju bir de sence insanlar neden gidip anker tarzı markalardan da kulaklık alıyorlar sence aradaki farklar neler ve hangisi daha mantıklı çünkü benzer özelliklere sahip anker qcy tarzı markaların ürünleri neredeyse benim baktıklarımın 2 3 katı dhaa düşük fiyattalar

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Q10 kullanıyorum tek kelimeyle harika. Çok uzun saatler kafamda duruyor ne ağrı var ne soyulma var ne deforme var. Ayrıca Başa Mode'u mükemmel.

mr.deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mr.deniz
Kanka sence buds 2 mi yoksa buds 2 pro ju bir de sence insanlar neden gidip anker tarzı markalardan da kulaklık alıyorlar sence aradaki farklar neler ve hangisi daha mantıklı çünkü benzer özelliklere sahip anker qcy tarzı markaların ürünleri neredeyse benim baktıklarımın 2 3 katı dhaa düşük fiyattalar
bütçeni bilmem q10 bazı yerlerde güzel ve kotü çok dışarda kulanılmaz diye biliyorum
bütçen varsa buds2 bence

aevin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Anker halihazırda kullanıyorum güzel kulaklık. Elimde sıfır Q35 var garantili amazondan alındı, sıfır olmasına rağmen sıfırdan biraz daha düşük fiyata yardımcı olabilirim istersen.
merhaba suanki durum ve fiyat nedir

Top Bottom