ben kulaklık aldım direkt steelseries nova 1 aldım yinede eşekkur ederimAnker halihazırda kullanıyorum güzel kulaklık. Elimde sıfır Q35 var garantili amazondan alındı, sıfır olmasına rağmen sıfırdan biraz daha düşük fiyata yardımcı olabilirim istersen
Knk bende Corsair Void rgb elite var ama artık gg olmaz üzere. Nova 1 alınır mıGüle güle kullanın nova 1 de güzel kulaklık
kk 260 gram fln hafif oneririm kaliteli bir kualklıkKnk bende Corsair Void rgb elite var ama artık gg olmaz üzere. Nova 1 alınır mı
adı üstünde oyuuncu kulaklığı nova 1 spor için başka kulalık almalısın onerilenlerden bunlar oyun tarafında iyiy kulaklıklarGüzel kulaklık ses olarak malzeme olarak ama çok ağır ve çok büyük.Sporda takamıyorum hatta sokakta takarken bile rahatsız ediyor büyüklüğü. Yine de ses olarak harika ona bişey diyemem
yani 1300tl ye aldım ben 2 gün oldu kesinlikle alınır mikrofounu makarlı tamamen gizleniy dışarıyada kullana bilir milrofonu gözükmüyor ve zarif ayrıca kafa bandı ayarlanabilir 3 kademeli yazılımıda varKnk bende Corsair Void rgb elite var ama artık gg olmaz üzere. Nova 1 alınır mı
steelseries oyunucu markası adı üstündeGüzel kulaklık ses olarak malzeme olarak ama çok ağır ve çok büyük.Sporda takamıyorum hatta sokakta takarken bile rahatsız ediyor büyüklüğü. Yine de ses olarak harika ona bişey diyemem
Konuya anker yazmışsın ben ankere göre konuştum steelseriese göre değil zatenkk 260 gram fln hafif oneririm kaliteli bir kualklık
Mesaj otomatik birleştirildi:
adı üstünde oyuuncu kulaklığı nova 1 spor için başka kulalık almalısın onerilenlerden bunlar oyun tarafında iyiy kulaklıklar
yani 1300tl ye aldım ben 2 gün oldu kesinlikle alınır mikrofounu makarlı tamamen gizleniy dışarıyada kullana bilir milrofonu gözükmüyor ve zarif ayrıca kafa bandı ayarlanabilir 3 kademeli yazılımıda var
steelseries oyunucu markası adı üstünde
devamını okursan konu neyle devam ediyor görürsün ztn yarısında mı ne steelseries e geçtiKonuya anker yazmışsın ben ankere göre konuştum steelseriese göre değil zaten
bence sporda tercih ediceksen samsung buds daha avantaj sağlar hem hafifi hem terletmez samsung bud hiç kullanmadım genelde kuğaımdan kulak içi kullanamıyorum ama görüşüme göre sporda samsung buds daha iyidirSizce anker tarzı bi kulaklık mı almalıyım yoksa samsung buds 2 flan mı bende sporda kullanacam