Anker Q10 vs JBL nin 500 serileri kıyaslanıyorsa ikisi de kaliteli. Taşınabilirlik ve hafiflik olarak JBL önde ama ses kalitesi ve pil ömrü olarak da Anker önde.arkadaşlar sorum kalite bakımından hangi markanın ses ve kalite olarak daha iyi?
bu iki modeller arasında malzeme kalitesi olarak da anker önde benceAnker Q10 vs JBL nin 500 serileri kıyaslanıyorsa ikisi de kaliteli. Taşınabilirlik ve hafiflik olarak JBL önde ama ses kalitesi ve pil ömrü olarak da Anker önde.
450-500 tl bütçem var model karar vermedimİkisi iyi marka ama alacağın ürüne bağlı olarak özelliklerine göre karşılaştırma yapmak daha doğru olur.
bu 2 model arasında jbl sade hafiflik özellik anker daha iyi doğru mu anladımAnker Q10 vs JBL nin 500 serileri kıyaslanıyorsa ikisi de kaliteli. Taşınabilirlik ve hafiflik olarak JBL önde ama ses kalitesi ve pil ömrü olarak da Anker önde.
anker q10 bass kalitesi olarak güzel. jbl 500 serisi sese netliği, kalitesi ve yüksekliği olarka biraz daha iyi ankere göre. bende t460bt ve anker soundcore life q10 var. İkisi de çok güzel ürünler. İkisini de tavsiye ederim. Bass seviyorsan anker q10 ön planda. Ses berraklığı ve yüksekliği seviyorsan JBL. Tabi jbl de bass performansı olarak tatminkar bir seviyede onu da belirteyim.arkadaşlar sorum kalite bakımından hangi markanın ses ve kalite olarak daha iyi?
anker q10 bass kalitesi olarak güzel. jbl 500 serisi sese netliği, kalitesi ve yüksekliği olarka biraz daha iyi ankere göre. bende t460bt ve anker soundcore life q10 var. İkisi de çok güzel ürünler. İkisini de tavsiye ederim. Bass seviyorsan anker q10 ön planda. Ses berraklığı ve yüksekliği seviyorsan JBL. Tabi jbl de bass performansı olarak tatminkar bir seviyede onu da belirteyim.
Ben JBL kullandım ve pişman olmadım. Anker kullanmadığım ve çok bilgi sahibi olmadığım için hakkında bir şey söylemek doğru olmaz ama arkadaşın anlattığına göre ses berraklığı ve netlifi daha iyi bence. Bass olarak da güzel. JBL tavsiye ederim pişmam olacağını sanmam.450-500 TL bütçem var model karar vermedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu 2 model arasında jbl sade hafiflik özellik anker daha iyi doğru mu anladım
evet JBL'in ürünleri tonlama ve ses kalitesi açısından çok iyi. Bende 30cm subwoofer'ı var. Diğer marka subwooferlardan daha iyi tonlamaya sahip ve ses tonlamalarının geçişlerini tüm netliğiyle verebiliyor.Ben JBL kullandım ve pişman olmadım. Anker kullanmadığım ve çok bilgi sahibi olmadığım için hakkında bir şey söylemek doğru olmaz ama arkadaşın anlattığına göre ses berraklığı ve netlifi daha iyi bence. Bass olarak da güzel. JBL tavsiye ederim pişmam olacağını sanmam.
JBL'in hafifliği biraz benim elimde sanki dandik ürünmüş hissiyatı yaratmadı değil, hafif doğru ama bana böyle hissettirdi. Bende Q10 var, ses kalitesi o bütçede hepsini ikiye katlar. Bass mükemmelliğine değinmiyorum bile, bu bassı daha yüksek fiyatlı ürünlerde de bulamazsınız. Kısaca Q10 öneririm ben, JBL ona rakip bile değil.bu 2 model arasında jbl sade hafiflik özellik anker daha iyi doğru mu anladım
Evet öyle. Ses kalitesi olarak arada aşırı fazla fark yoktur (bass konusunda biraz üstün Q10) ama kabloyla bağlama avantajı ve çok daha uzun pil ömrü gayet iyi özellikler bence. JBL 16 saat civarı pil ömrü vaad ederken Anker Q10 tam 60 saat vaad ediyor ve bir Q10 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki pili cidden çok iyi, kulaklığı en son geçen ay şarj ettim daha yeni batarya azaldı demeye başladı, birkaç gün de böyle kullanıp şarj ederim herhalde450-500 TL bütçem var model karar vermedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu 2 model arasında jbl sade hafiflik özellik anker daha iyi doğru mu anladım