Kupon ile birlikte 1900tl oluyor. Keşke siyah rengi girseydi, nasip. Alacaklara hayırlı olsun
Bende de aynı seneryo oldu. tiz konusunda taotronics 85 daha iyi ancak bas, teknoloji, anc, ses yüksekliği olarak q30 daha iyi. arartırmı diye sorarsan da aratmaz daha iyi olur. ancak telefonun güncel olursa daha iyi çalışıyor kulaklık haberin olsun. mesela bende telefon olarak Xiaomi resmi note 8 pro var ben bağladığım zaman ses kalitesi kötü gelmişti ancak kardeşimin telefonunda (biraz daha güncel bir telefon) denediğimde de ses kalitesi çok daha iyiydi. ayrıca uygulaması vs de var oradan ayrı ekolayzır ayarı da yapabiliyorsun daha iyi olabiliyor.taotronics soundsurge 85 kullanıyorum 4 yıl oldu ömrü bitti sayılır nerdeyse q30 aratır mı acaba çok arada kaldım almak için.
Lacivert rengini dün sipariş verdim fiyatını güzel buldum.Bende de aynı seneryo oldu. tiz konusunda taotronics 85 daha iyi ancak bas, teknoloji, anc, ses yüksekliği olarak q30 daha iyi. arartırmı diye sorarsan da aratmaz daha iyi olur. ancak telefonun güncel olursa daha iyi çalışıyor kulaklık haberin olsun. mesela bende telefon olarak Xiaomi resmi note 8 pro var ben bağladığım zaman ses kalitesi kötü gelmişti ancak kardeşimin telefonunda (biraz daha güncel bir telefon) denediğimde de ses kalitesi çok daha iyiydi. ayrıca uygulaması vs de var oradan ayrı ekolayzır ayarı da yapabiliyorsun daha iyi olabiliyor.
Yukarıda bahsettiğim telefon olayında PC de geçerli değil PC de baya iyi ses veriyor
bir indirimden almadıysan ya da iade edebiliyorsan düşünebilirsin 1899tl civarına en son 6 ay önce gelmiş.Daha yeni q21i nc aldım. Değişmeye değer mi
Öncelikle hayırlı olsun. Benimde pedlerim mahvoldu 2 ay önce amazon'dan aldım şansıma birebir geldi tam oturdu. bende orj ürün bulmaya çalıştım hatta taotronics e mail filan da attım ancak yardımcı olamayacaklarını söylediler. artık beni 2 yıl daha götür büyük ihtimalle taş gibi kulaklık ciddenLacivert rengini dün sipariş verdim fiyatını güzel buldum.
soundsurge 85'i 1 hafta önce random bi ped alıp değiştirdim, ped biraz daha kalındı orijinaline göre çerçevesi aynı boydaydı kulak mesafesinin biraz uzaklaşması bile her şeyi inanılmaz bozdu kulaklığı sağdan soldan bastırınca ses düzeliyor ama sürekli böyle gezemem tatbikî sağ olsun taotronics markası yedek parçasını bırakın kulaklığın sıfırı bile 2 senedir falan mevcut değil herhâlde kulağıma küpe oldu orijinal yedek parça olmadığı sürece randuman alınmıyor bu tarz ürünlerde.
güncel bir iphone kullanıyorum sorun olmaz herhâlde bilgiler için tesekkurler.
ped linkini bırakabilir misin amazondan bulmuştum bende ama yurtdışı vergi kargo ücreti çıkıyordu 4 yıl önce 450tl ye aldığım kulaklığa 800tl ped parası vermek istemedim muadil aradım ama olmadı tabi nasip q30 muş :dÖncelikle hayırlı olsun. Benimde pedlerim mahvoldu 2 ay önce amazon'dan aldım şansıma birebir geldi tam oturdu. bende orj ürün bulmaya çalıştım hatta taotronics e mail filan da attım ancak yardımcı olamayacaklarını söylediler. artık beni 2 yıl daha götür büyük ihtimalle taş gibi kulaklık cidden. Q30 Fiyatı cidden baya iyi dediğin gibi ben 2500 civarı aldım 2 ay önce amazon'dan. Telefon mevzusunda da bir problem yaşamazsın
Dilersen akşam pedlerin fotosunu atayım ona göre karar verirsinped linkini bırakabilir misin amazondan bulmuştum bende ama yurtdışı vergi kargo ücreti çıkıyordu 4 yıl önce 450tl ye aldığım kulaklığa 800tl ped parası vermek istemedim muadil aradım ama olmadı tabi nasip q30 muş :d
direkt uyduysa problem yok ne kadara almıştın? ben 800 civarı vermektense 1900tl q30 almak mantıklı geldiDilersen akşam pedlerin fotosunu atayım ona göre karar verirsin