🔥İndirim 🔥🔥ANKER Q11İ 999TL🔥🔥 🔥🔥ANKER Q30 1999TL🔥🔥

Q21i kullanıyorum, aradaki fark bu kadar aslen Q11i almak bence mantıksız, Q30'u bilmiyorum.

- O meşhur bass canavarı Q10 a EQ ayarı yapabilmeniz için uygulama getirmişler piyasaya sunmuşlar bu kulaklıkta ANC yok yani binevi Q21İ NC nin ANC siz versiyonu olarak düşünebilirsiniz.

-

- Bu kulaklıkta çok güzel hatta q30 almayı düşünüyorum ben de.
q30 h3 prodan iyi mi peki

Bu q30 kronik sorunlu mu öyle şeyler okumuştum 5 6 ay önce almaktan vazgeçmiştim
Elime 2 adet geçti ikisindede dokunmatik kendi kendine basıyordu, en son kulaklığı açıp dokunmatiğin kablosunu direk kopardım, şuan 3. Yılına giricek sanırım hala problemi yok(dokunmatik dışında).

- O meşhur bass canavarı Q10 a EQ ayarı yapabilmeniz için uygulama getirmişler piyasaya sunmuşlar bu kulaklıkta ANC yok yani binevi Q21İ NC nin ANC siz versiyonu olarak düşünebilirsiniz.

-

- Bu kulaklıkta çok güzel hatta q30 almayı düşünüyorum ben de.
spor yaparken veya koşu yaparken hangisi daha mantıklı bide kaliteli olmasını istiyorum marka fln farketmez

spor yaparken veya koşu yaparken hangisi daha mantıklı bide kaliteli olmasını istiyorum marka fln farketmez
premium his için q30 alabilirsiniz 2000 e rakipsi
Diğeri f/p odaklı paranız çok yoksa onu alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koşuda kulaküstü kulaklık deneyimim olmadı ama rahatsız edici olacağını düşünüyorum

Ben 2 tanesini kırdım, bağlantı yerlerinde kronik sorun var. Alanın dikkat etmesi gerekiyor. Şimdi 1 tane daha aldım :D, fiyatına göre baya iyi performansı var.

Troy300 koduyla troy kartla ödeme adımında 300 lira indirim oluyor q30 alıp ufak bir şey ekleyerek 2000 liraya tamamlarsan. Ben evdeki eski telefona kılıf aldım 100 liralık. Kulaklık 1700 e geldi. q30 peşin fiyatına 3 taksit de yaptı ty.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,861
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri