Neler Yeni

🔥İndirim Anker Q30 Lacivert 1900tl

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aykan belin
Ürün bu: https://amzn.eu/d/9zcnwyb
500 TL civarı ödemiştim. akşamda fotosunu atarım duruşu vs için
teşekkürler, 4yıl civarı kullanmasam kıyardım alırdım pedi ömrünü yavaştan tamamlıyordur..
bu zamana kadar çok güzel eşlik etti :d sağanak yağmurda bile çıkarmazdım kafamdan.

q30 sanırım 85 den daha iyi farklılık olsun biraz kargo eve ulaşmış gittiğimde bakacağım umarım yüzümü güldürür.

Semhtunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Tunç
teşekkürler, 4yıl civarı kullanmasam kıyardım alırdım pedi ömrünü yavaştan tamamlıyordur..
bu zamana kadar çok güzel eşlik etti :d sağanak yağmurda bile çıkarmazdım kafamdan.

q30 sanırım 85 den daha iyi farklılık olsun biraz kargo eve ulaşmış gittiğimde bakacağım umarım yüzümü güldürür.

Evet q30 çok iyi bir kulaklık. Plastik kalitesi, kulağı kaplaması, ped kalitesi, hi fi sertifikasi vs kat kat iyi. ayrıca taşıma kutusu vs de var.anc i söylemiyorum bile çok kullanışlı. Taotronics 85 açık ara farkla en iyi fp kulaklıktı bence (4 sene önce 345 TL aldım) ama şuan piyasada alınabilecek yine fp bir ürün varsa şuan bu q30.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pedlerin durumu da bu şekilde. Çok iyi değil ama ben halen kullanıyorum.piyasada daha iyileri vardır muhtemelen çünkü kullanımıma göre çöküşler başlamış

IMG_20241111_192013.jpg
IMG_20241111_191955.jpg
IMG_20241111_191908.jpg
IMG_20241111_191913.jpg

Son düzenleme:

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aykan belin
Evet q30 çok iyi bir kulaklık. Plastik kalitesi, kulağı kaplaması, ped kalitesi, hi fi sertifikasi vs kat kat iyi. ayrıca taşıma kutusu vs de var.anc i söylemiyorum bile çok kullanışlı. Taotronics 85 açık ara farkla en iyi fp kulaklıktı bence (4 sene önce 345 TL aldım) ama şuan piyasada alınabilecek yine fp bir ürün varsa şuan bu q30.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pedlerin durumu da bu şekilde. Çok iyi değil ama ben halen kullanıyorum.piyasada daha iyileri vardır muhtemelen çünkü kullanımıma göre çöküşler başlamış

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

q30 u beğenmedim :d
ne kadar abartıldıysa beklentimi çok yükselttim herhâlde iyi olan yönleri anc ve bass kısmı ortalar güzel ama kulaklıkta tiz'e dahil hiçbir şey yok
dedublüman dinlerken sinir kırizi geçirecektim abartmıyorum gerçekten tizler kulağımı tırmalıyor sanki, farklı müzikler dinliyorum sabit eko ayarında kalması rahatsız ediyor her müziği dinleyecek bir eko ayarı yapamadım 85 de anc yi açıp her müzikten aldığım sesi alamıyorum sesin yapay olduğu çok bariz bildiğiniz oyuncak yapmışlar gir eko ayarına ve bassı seç kulakların titresin ooo çok iyi kulaklık.. hiç beğenmedim hocam, açıp kullandım bu tarz şeyleri bu aşamadan sonra iade etmek çok istemiyorum.

ses konusunda 85i geçemez kulaklığını temiz kullan bir şey olmasın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
BEKİR ALTIN
ne kadar abartıldıysa beklentimi çok yükselttim herhâlde iyi olan yönleri anc ve bass kısmı ortalar güzel ama kulaklıkta tiz'e dahil hiçbir şey yok
dedublüman dinlerken sinir kırizi geçirecektim abartmıyorum gerçekten tizler kulağımı tırmalıyor sanki, farklı müzikler dinliyorum sabit eko ayarında kalması rahatsız ediyor her müziği dinleyecek bir eko ayarı yapamadım 85 de anc yi açıp her müzikten aldığım sesi alamıyorum sesin yapay olduğu çok bariz bildiğiniz oyuncak yapmışlar gir eko ayarına ve bassı seç kulakların titresin ooo çok iyi kulaklık.. hiç beğenmedim hocam, açıp kullandım bu tarz şeyleri bu aşamadan sonra iade etmek çok istemiyorum.

Q10i den geçmeye değer mi

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aykan belin
Q10i den geçmeye değer mi
q30 u ben beğenmedim fakat geçtiğim kulaklık iyi bir kulaklıktı bence ses konusunda
dışarda kullanıyorsan benim için anc özelliği olmazsa olmaz bir özellik kulak üstü kulaklıklar için q10 kullanmadım ama bildiğim kadarıyla anc yok onda, q10 u sevdiysen q30 a da bayılırsın ama evde kullanıyorsan geçiş yapmana gerek olmayabilir ben otobüste vs kullanıyorum dışaran gelen sesleri yeterli, güzel seviyede kesiyor. indirimden 1900tl ye aldım indirim yakalarsan alabilirsin.

Semhtunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Tunç

Evet tiz konusunda haklısın ilk mesajlarda belirtmiştim tiz konusunda başarısız hatta bazen ses boğukmuş gibi geliyor. taotronics 85 ses kalitesi cam gibi tertemiz her sesi duymani sağlıyormuş gibi oluyor ama bence bir sürü kullandıktan sonra alışacaksın çünkü ikisi çok farklı kulaklık. istersen bir de PC'de dene acaba bir farklılık olur mu acaba?

Garaturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Canal
Arkadaşlar naçizane önerim bu kulaklığı almayın. Bir tane şirketim verdi bir tane ben satın aldım ikisininde sağ kulaklığının birleşim yeri kırıldı. Dağıldı gitti resmen. Plastik kalitesi beş para etmez. Üstüne kronik sorunlu olmasına rağmen kullanıcı hatası diye teknik servis üstünden atıyor. Ses kalitesi fena değil iPhone telefon ile kullanıyordum baya memnundum aslında ama kırılınca elden pek bir şey gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,157
Üyeler
167,933
Son üye
Tejorpei
Top Bottom