Neler Yeni

Anker Soundcore Flare II vs Anker Soundcore Motion+ ?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar bu iki hoparlör arasındayım. Müzik dinlemek için alacağım. Dikkat ettiğim şeyler ses yüksekliği ve bass. İkisi de işimi görür gibi aslında ama Flare II 20w, Motion+ 30w aralarında şuan neredeyse iki katı fiyat farkı var. Hangisini önerirsiniz? Ürünlerden herhangi birini kullanan deneyimlerini yazarsa sevinirim.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Flare II kullanıyorum. Aradaki fiyat farkını net şekilde alabileceğimi düşünmediğim için Flare II almıştım. Flare II'den 2 tane almak daha mantıklıydı çünkü senkronize olabiliyor.

Olumlu olarak değerlendirdiğim yerler;
  • Ses seviyesi bir oda için inanılmaz yüksek
  • Ses kalitesi iyi
  • Taşımaya uygun, birazcık ağır fakat yine de taşınabilir
  • Bass konusunda yapay bass modu var, epey farkı oluyor
  • Yüksek sesle kullanımda ses çok bozulmuyor
  • Mobildeki yazılımı gayet iyi çalışıyor ve mobilden ekolayzer kullanımı çok detaylı olmasa da bekleneni gayet iyi verebiliyor
Olumsuz olarak değerlendirdiğim yerler;
  • Yapay bass gayet güzel ve inanılmaz hacimli geliyor fakat eğlence dışında dinlemek istediğinizde iyi bir dinleyiciyseniz yapay olduğu gayet belli oluyor
  • Sese göre renk ayarlaması bende pek doğru çalışmıyor, bendeki mi sorunlu bilmiyorum ama genellikle tek renk veya kapalı şekilde kullanıyorum
Flare II hakkında sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flare II kullanıyorum. Aradaki fiyat farkını net şekilde alabileceğimi düşünmediğim için Flare II almıştım. Flare II'den 2 tane almak daha mantıklıydı çünkü senkronize olabiliyor.

Olumlu olarak değerlendirdiğim yerler;
  • Ses seviyesi bir oda için inanılmaz yüksek
  • Ses kalitesi iyi
  • Taşımaya uygun, birazcık ağır fakat yine de taşınabilir
  • Bass konusunda yapay bass modu var, epey farkı oluyor
  • Yüksek sesle kullanımda ses çok bozulmuyor
  • Mobildeki yazılımı gayet iyi çalışıyor ve mobilden ekolayzer kullanımı çok detaylı olmasa da bekleneni gayet iyi verebiliyor
Olumsuz olarak değerlendirdiğim yerler;
  • Yapay bass gayet güzel ve inanılmaz hacimli geliyor fakat eğlence dışında dinlemek istediğinizde iyi bir dinleyiciyseniz yapay olduğu gayet belli oluyor
  • Sese göre renk ayarlaması bende pek doğru çalışmıyor, bendeki mi sorunlu bilmiyorum ama genellikle tek renk veya kapalı şekilde kullanıyorum
Flare II hakkında sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin.
Şimdi şöyle yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biriyim. Kulaküstü olarak yine Anker'in Life Q10 modelini kullanıyorum ve full base up modunda dinliyorum. Muhtemelen dediğiniz teknolojiyle aynı bass olayı. Beni rahatsız etmiyor. Takıldığım şey Flare II mono, Motion+ stero hoparlör kullanıyor. Arada iki katı fiyat var şuan neredeyse. Odam ortalama 10 metrekare falan Flare II tatmin eder mi onu düşünüyorum?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Takıldığım şey Flare II mono, Motion+ stero hoparlör kullanıyor.
Sağ ve sol tarafında olmak üzere 2 adet hoparlör bulunuyor yani Flare II mono değil stereo.

Odanı tatmin eder mi, bilmiyorum ne kadar yüksek sesle dinlediğini fakat bana göre edebilir. En kötü 2 kat fiyat farkı vermek yerine 2 adet Flare II almak da mantıklı olabilir.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Sağ ve sol tarafında olmak üzere 2 adet hoparlör bulunuyor yani Flare II mono değil stereo.

Odanı tatmin eder mi, bilmiyorum ne kadar yüksek sesle dinlediğini fakat bana göre edebilir. En kötü 2 kat fiyat farkı vermek yerine 2 adet Flare II almak da mantıklı olabilir.
Araştırırken mono diye görmüştüm yanlış hatırlıyor olabilirim. Aslında çok doğru bir tane 30w fiyatına 2 adet 20w alınabilir mantıken. Şimdilik bir adet sipariş geçiyorum muhtemelen 2 güne elimde olur. Gelince deneyimlerimi yazarım. Tekrardan teşekkürler.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız

Ürün elime ulaştı ilk izlenimlerim olumlu yönde. Mobilden ekolayzer ayarı önerin var mı?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Ürün elime ulaştı ilk izlenimlerim olumlu yönde. Mobilden ekolayzer ayarı önerin var mı?
Moduma göre değiştiriyorum hep, tekdüze bir ayar yapıp kullanmıyorum. Firmware güncellemesi var ise yapmayı unutma.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,488
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom