Anker SoundCore Liberty 5 kulaklık alınır mı?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
52
Trendyolda şuan indirimde 3800 Lira, kuponla daha da düşer. Sizce bu fiyata alınır mı? Aynı fiyata daha iyisini bulabilir miyim?

Anker liberty 3 prom vardı bataryası 1 yıl olmadan bozuldu garantiye gönderdiğimde teknolojik ürünlerde böyle şeyler normal denildi. Ben ankerden uzak duruyorum artık.

Anker liberty 3 prom vardı bataryası 1 yıl olmadan bozuldu garantiye gönderdiğimde teknolojik ürünlerde böyle şeyler normal denildi. Ben ankerden uzak duruyorum artık.
Memnun muydunuz peki bozulmadan önce?

Arkadaşım az daha farkla sony almıştı o çok daha iyiydi. Kaldı ki kulak içilerin bataryası çok çabuk bozulur bana rastgelen bir şey değil apple dahil böyle garantisi bu kadar kötü olan bir ürün almanızı önermem.

Arkadaşım az daha farkla sony almıştı o çok daha iyiydi. Kaldı ki kulak içilerin bataryası çok çabuk bozulur bana rastgelen bir şey değil apple dahil böyle garantisi bu kadar kötü olan bir ürün almanızı önermem.
Özellikleri cezbetti ve normalde +4k olmasına rağmen indirime girmesi de kendine çekiyor. Ayrıca Anker'in kulaklık konusunda sony'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ben de fikriniz için teşekkürler.

2 yıldır liberty 4 kullanıyorum. Çok terlediğim ve sporda kullandığım için 2 kere servise vermek durumunda kaldım. 2sinde de sorunum çözüldü bir sıkıntı yaşamadım. Kulaklık konusunda zaten anker ve liberty serisininden iyi kulaklıklar ya bu fiyata değil ya da bu kalitede değil.

2 yıldır liberty 4 kullanıyorum. Çok terlediğim ve sporda kullandığım için 2 kere servise vermek durumunda kaldım. 2sinde de sorunum çözüldü bir sıkıntı yaşamadım. Kulaklık konusunda zaten anker ve liberty serisininden iyi kulaklıklar ya bu fiyata değil ya da bu kalitede değil.
Liberty 5 önerir misiniz yani?

Kullanmadığım için bir şey diyemem ama liberty 4 bozulursa sonraki kulaklığım liberty 5 olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri