ananas_suyu
80+ Bronze
Hepsiburadadan almıştım onlara geri yolladım onlar tamir etmiştiGaranti olmsa da değişiklik oluyor mu? Ürünü nereye göndermiştiniz bir de acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Padleri birden patladı anlamadım sapa sağlamdı sabah bı kalktım açılmıştı ama direk değiştirdiler sıkıntı olmadıGöndermeden talep edince de gönderiyolar. Kronik sanırım
Pad gönderiyorlarmis garantisi varken alırsınız 1 çift Garanti bitmesine yakında gönderirsiniz kafadan 4sene temiz götürür bu taktikpad değişimi için belli bir süre var mı? Yani garanti kapsamında mı değiştiriliyor?
Haklısın vallada ben eskiden aldım baya 300-400tl arasında 2 sene oldu.Benim öyle ses kasıcak oyunlarla işim yok , müzik desen çok dinlemiyorum alsam heralde yeğenime falan hediye ederim o yüzden pek uğraşmak istemiyorum kafa ağrıtmasınlar diye.
Alırken de niyetim yeğenime hediye etmekti zaten fiyatının bu kadar çok ucuz olduğunu bile geç fark ettim. Alayım kargoya verilmeden sorarım beğenmezse iptal ederim diye düşünürken olay nerelere geldi.
Ben uğraşmazdım da arka arkaya pişkin pişkin ürünlerimi iptal etmeleri canımı sıktı daha 3 tane THH sonucu bekliyorum N11 ve HB den.