Neler Yeni

Anker Soundcore Life Q35 alınır mı?

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
Merhaba arkadaşlar pcde oyun için ve telefon veya pcde müzik için kullanıcam mikrofon kalitesi hiç önemli değil anc gürültü engelleme vs.de önemli değil önemli olan konforlu ses kalitesi çok iyi hem kablolu hem kablosuz bir model olması bu modeli buldum ama 3500 tl olunca bir sorayım dedim kaliteli bir şey arıyorum he birde zamanla kulaklık pedleri dökülme olayı her kulaklıkta varmı ben bıktım bu durumdan sanırım yedek pedde almak lazım zamanla

Juiclair0

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar pcde oyun için ve telefon veya pcde müzik için kullanıcam mikrofon kalitesi hiç önemli değil önemli olan konforlu ses kalitesi çok iyi hem kablolu hem kablosuz bir model olması bu modeli buldum ama 3500 TL olunca bir sorayım dedim kaliteli bir şey arıyorum he birde zamanla kulaklık pedleri dökülme olayı her kulaklıkta varmı ben bıktım bu durumdan sanırım yedek pedde almak lazım zamanla
Param olursa alacağım tek kulaklık. Bütün incelemelerini izledim param olursa bende alıcam.

Juiclair0

80+ Silver
Valla kalitesiz kulaklık alıp atmak istemiyorum artık alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum
Anker markası kalitesiz değil uzun süredir
flare 2 BT Hoparlör
Q10 kulak üstü kulaklık
R100 kulak içi kulaklık kullanıyorum ve hiçbir eksi yanlarını görmedim sadece q10 sıcakta terletiyor o yüzden r100 aldım :D

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker markası kalitesiz değil uzun süredir
flare 2 BT Hoparlör
Q10 kulak üstü kulaklık
R100 kulak içi kulaklık kullanıyorum ve hiçbir eksi yanlarını görmedim sadece q10 sıcakta terletiyor o yüzden r100 aldım :D
Sanırım 3500e en iyi seçenek q35 o zaman

Top Bottom